Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia jucătorilor lui Gaz Metan, după schimbul de antrenori de pe banca echipei: "Trebuie să-i mulţumim pentru că a acceptat să vină"

EXCLUSIV | Reacţia jucătorilor lui Gaz Metan, după schimbul de antrenori de pe banca echipei: "Trebuie să-i mulţumim pentru că a acceptat să vină"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan n-a început deloc bine săptămâna. Medieşenii au pierdut la scor amicalul disputat pe terenul campioanei României, CFR Cluj, scor 1-6.

"Nu are de ce să ne fie ruşine, e un amical până la urmă. Noi avem o altă stare de sprit faţă de cei de la CFR, dar e mai bine că ştim cum stăm. Şi ca jucător de tenis sună urât 1-6. Eu am ieşit la pauză, am luat doar trei. Diferenţa de atitudine şi de pregătire fizică a fost evidentă în favoarea lor, dar ne luăm revanşa în campionat" , a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

Gaz Metan va relua play-off-ul cu un nou antrenor. Edward Iordănescu şi-a dat demisia de pe banca medieşenilor, iar în locul său a venit Duşan Uhrin, care, momentan, este în izolare.

"El a venit la Bucureşti, e obligat să stea în carantină, probabil îl vom cunoaşte în ziua meciului de la Giurgiu, trebuie să-i mulţumim că a acceptat oferta clubului nostru, deoarece e un antrenor cu un CV important şi noi suntem o echipă mică. Iordănescu e un antrenor  de top, când a semnat cu Mediaşul, m-am bucurat, dar m-am gândit că nu va sta foarte mult timp la echipă, pentru că era greu de crezut că îl vom ţine 3 sau 5 ani la Mediaş. 

Dacă totul era normal şi nu intervenea această pandemie, cu siguranţă, ar fi terminat sezonul pe bancă, aveam altă stare de spirit, la fel ca şi jucătorii care terminau contractul pe 30 iunie ar fi dus play-off-ul la final. Existau şi mici speranţe de a lua licenţa pentru cupele europene, era cu totul o altă stare de spirit când a început această pandemie şi s-a oprit activitatea" , a continuat Pleşca.

Afla mai multe despre: gaz metanplesca 

viewscnt
Articole similare