Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Bogdan Mara după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Cum a comentat despărţirea dintre "Bursuc" şi campioana României

EXCLUSIV | Reacţia lui Bogdan Mara după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Cum a comentat despărţirea dintre "Bursuc" şi campioana României

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara a comentat pentru Telekom Sport plecarea lui Dan Petrescu (52 de ani), cu care a colaborat la CFR Cluj, din Gruia.

Oficial al Astrei în prezent, după ce a plecat şi el de la CFR Cluj -dar înaintea lui Petrescu -, Mara a spus că a fost surprins de faptul că "Bursucul" şi şefii campioanei au ales să se despartă. Totuşi, Bogdan Mara a spus Dan Petrescu va rămâne în istoria CFR-ului pentru performanţele realizate în Gruia.

"M-a surprins. Ăsta e fotbalul. Nu-i poate reproşa nimeni din ceea ce a făcut el pentru CFR, pentru România, Să iei două caampionate, două calificări în Europa şi toate celelalte lucruri pe care le-a făcut Dan pentru CFR în ultima vreme. Dar dacă cei de acolo aşa au hotărât, se merge înainte, pentru că CFR-ul a reprezentat cluburile din România, în ultimii ani. Este singura echipă care a reuşit să aducă puncte şi faima fotbalului românesc", a spus Bogdan Mara, pentru Telekom Sport.

Acum, Bogdan Mara e sigur că Dan Petrescu îşi va găsi o echipă puternică, pentru că ofertele nu lipsesc, şi îi doreşte "Bursucului" să-şi îndeplinească visul de a antrena în Anglia. "Sunt sigur că Dan Petrescu va avea multe oferte pentru că el chiar poate să ajungă la o echipa mare. Eu îi doresc să ajungă în Anglia, acolo unde-şi doreşte el. Are şi experienţa necesară şi rezultatele din ultima vreme pot să l pună la o echipă importantă din Vest, care sunt sigur că va demonstra şi va face performanţă", a mai declarat Mara.

Bogdan Mara este, din octombrie 2020, director sportiv al Astrei.

Afla mai multe despre: bogdan maradan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare