Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Contra după ce Neicuţescu a petrecut pe manele şi a fost exclus de la echipă: "Să fie o lecţie şi pentru ceilalţi"

EXCLUSIV | Reacţia lui Contra după ce Neicuţescu a petrecut pe manele şi a fost exclus de la echipă: "Să fie o lecţie şi pentru ceilalţi"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a reacţionat şi el după ce Mihai Neicuţescu (21 de ani) a fost surprins la o petrecere unde nu se respectau regulile de distanţare. Antrenorul "câinilor" vrea ca situaţia atacantului să fie o lecţie pentru ceilalţi jucători din lot.

Sâmbătă au apărut imagini în care Mihai Neicuţescu se află la o petrecere, fără mască, în timp ce cântă şi nu respectă indicaţiile din perioada pandemiei de COVID-19. Dinamo nu doreşte să repete greşelile din sezonul trecut şi a luat primele măsuri. Atacantul nu este lăsat să se antreneze nici măcar cu echipa a doua a clubului. 

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Contra a vorbit despre această situaţie: "A fost chemat Neicuţescu la club, s-a vorbit cu el despre situaţia creată. E clar că s-au luat anumite măsuri şi sper ca pe viitor acest incident să fie o lecţie şi pentru ceilalţi, pentru că, am mai zis, responsabilitatea trebuie să fie mare.

Să nu umblăm în locuri publice, sau dacă mergem în locuri publice să luăm toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi infectaţi cu acest virus", a comentat antrenorul dinamovist. 

Dinamo, care are un egal şi o înfrângere în noul sezon, joacă vineri, de la ora 21:00, împotriva lui FC Botoşani, în direct la Telekom Sport 1. "Câinii" au mai renunţat la un alt atacant din lot, Daniel Popa, care a revenit la Chindia Târgovişte. 

Afla mai multe despre: dinamocontraneicutescu 

viewscnt
Articole similare