Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Cornel Dinu când a aflat că Dinamo l-a vândut pe Hanca pentru doar 60.000 de euro

EXCLUSIV | Reacţia lui Cornel Dinu când a aflat că Dinamo l-a vândut pe Hanca pentru doar 60.000 de euro

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a rămas uimit de faptul că Dinamo a fost de acord să-l lase să plece pe Sergiu Hanca pentru doar 60.000 de euro. Mijlocaşul de 26 de ani s-a transferat la KS Cracovia, locul 9 în Polonia.

Dinamo a pierdut încă un jucător foarte important. Sergiu Hanca mai avea contract până în vară, dar şi-a dorit foarte mult să plece, după ce soţia sa a fost agresată de suporteri la meciul cu Astra. Şefii lui Dinamo n-au avut pretenţii mari şi au fost de acord să-l lase să plece pentru doar 60.000 de euro.

Decizia conducerii lui Dinamo l-a uimit pe Cornel Dinu, care spune că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă la echipa sa de suflet:

”E hilar, bizar, nu poţi să dai un jucător cum e Hanca cu 60.000 sau 70.000 pe undeva. Sigur, nu e mare găselniţă Hanca, dar mergem din lac în puţ. Ne debarasăm de toţi şi în special de jucătorii tineri, în care eu cred, dacă îi pregăteşti. Vinovaţi nu sunt cei care au propus nişte vânzări, cum nu sunt nici acum, sunt cei care lasă impresia sau realmente hotărăsc în numele lui Dinamo şi astfel se distruge Dinamo”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamosergiu hancaliga 1 

viewscnt
Articole similare