Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Dan Nistor după ce a fost "trimis la Steaua" de fani. Mesaj sincer pentru suporteri

EXCLUSIV | Reacţia lui Dan Nistor după ce a fost "trimis la Steaua" de fani. Mesaj sincer pentru suporteri

Dinamo București

Comentarii

Fanii lui Dinamo nu au putut trece peste afirmaţiile lui Bratu, care l-a acuzat pe Dan Nistor că a dorit să plece la FCSB, iar în această dimineaţă, la primul antrenament sub comanda lui Niculescu, suporterii i-au cerut să plece la echipa patronată de Gigi Becali.

Nistor a răspuns scandărilor fanilor şi le-a transmis un mesaj: „Sincer, sunt mâhnit că la antrenament suporterii mi-au cerut sa merg la Steaua! Tot acest scandal mi-a făcut rău, dar sunt şi mai ambiţionat să vă demonstrez că eu sunt Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo! Gata cu FCSB, gata cu Steaua, gata! Ajunge! Voi, fanii, trebuie să fiţi alături de echipă, de noi toţi! Vom încerca împreună cu noul antrenor să readucem Dinamo în prim-plan! Gata cu acest subiect! Este de ajuns! Sunt la Dinamo, doar mă vedeţi aici!”, a spus Dan Nistor în exclusivitate la Telekom Sport.

Florin Bratu, fostul tehnician al dinamoviştilor, l-a criticat dur, vineri seară, pe Dan Nistor. Acesta a susţinut că mijlocaşul i-a spus că vrea să plece la FCSB în perioada în care existau discuţii în acest sens, iar în ultima vreme a destabilizat vestiarul şi “şi-a bătut joc” de munca sa.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare