Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după ce a aflat că Harlem Gnohere a fost suspendat trei etape

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după ce a aflat că Harlem Gnohere a fost suspendat trei etape

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că a rămas surprins după ce Comisia de Disciplină a anunţat că l-a suspendat trei etape pe Harlem Gnohere, pentru eliminarea primită în derby-ul cu Viitorul. Gnohere va rata astfel meciurile cu Gaz Metan, CFR Cluj şi Dinamo.

Harlem Gnohere a fost sancţionat cu trei etape de suspendare, după ce a fost eliminat în meciul cu Viitorul, pe motiv că l-a lovit pe George Ţucudean. Dică este de părere că pedeapsa este exagerată. Antrenorul FCSB-ului spune că a văzut imaginile şi contactul dintre Gnohere şi Ţucudean nu a fost atât de dur. Dică speră că suspendarea va fi redusă la măcar două etape, caz în care l-ar avea la dispoziţie pentru derby-ul cu Dinamo.

”Nu este o veste prea bună, este un jucător important pentru noi. Ne-a ajutat mult în acest an. Nu mă aşteptam să ia 3 etape, pentru că m-am uitat şi eu pe imagini şi am văzut acolo doar o atingere. Mă aşteptam să ia doar o etapă. Avem jucători care-i pot lua locul. Maximum de etape ar fi însemnat să dea cu cotul. Dar Ţucudean i-a pus prima dată mâna în gât. Şi Gnohere l-a atins uşor.

Până să văd imaginile, chiar eram supărat, pentru că am crezut că chiar a dat cu pumnul. Dar, după ce am văzut imaginile, putea să-i dea galben. Pentru că l-a atins uşor. Poate reuşim să reducem la două etape. Să lipească cu Mediaş şi cu CFR Cluj”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbharlem gnohereliga 1 

viewscnt
Articole similare