Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după ce l-a văzut pe Contra în cârje! Ce aşteaptă de la naţională

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după ce l-a văzut pe Contra în cârje! Ce aşteaptă de la naţională
Comentarii

Selecţionerul României, Cosmin Contra, a venit luni seară în cârje la derby-ul dintre CFR Cluj şi Craiova şi a dezvăluit că şi-a rupt parţialul tendonul lui Ahile. Nicolae Dică sper ca accidentarea să fie cu noroc pentru prima reprezentativă. Antrenorul de la FCSB a vorbit şi despre selecţionata condusă de Mirel Rădoi.

Tehnicianul liderului din Liga 1 îi pare rău de situaţia în care este Cosmin Contra, dar speră ca tot răul spre bine şi România să obţine performanţele dorite în Liga Naţiunilor, iar Dică are încredere că fostul său coleg de la echipa naţională le poate obţine. "Am văzut şi eu aseară, îmi pare rău de Cosmin. Sper să reuşim să luăm şase puncte cu naţionala, pentru că avem nevoie. Cosmin face o treabă bună la naţională, trebuie să avem încredere în el şi sper să obţinem două victorii", a declarat Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Antrenorul vicecampioanei are cuvinte de laudă şi pentru Mirel Rădoi, despre care crede că o poate duce pe naţionala sub 21 de ani la Campionatul European şi dezvăluie că vorbesc despre jucătorii pe care îi convoacă. "Probleme pot apărea dacă jucătorii nu sunt concentraţi (n.r. la U21), dar Mirel ştie ce are de făcut. A reuşit să câştige două jocuri foarte importante, cu Portugalia şi Bosnia. Eu cred că vor obţine această calificare şi şase puncte din cele două meciuri rămase. Vorbim mereu despre jucătorii pe care el (n.r. Rădoi) îi convoacă la echipa naţională. Îi urmăreşte foarte mult. Este meritul jucătorilor, al antrenorului de la naţională. El face o treabă foate bună".

Afla mai multe despre: nicolae dicacosmin contraselectionerechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare