Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Dumitru Dragomir, după greşeala lui Haţegan de la FCSB - Craiova: ”Asta e părerea mea. Vă spun sincer”

EXCLUSIV | Reacţia lui Dumitru Dragomir, după greşeala lui Haţegan de la FCSB - Craiova: ”Asta e părerea mea. Vă spun sincer”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat derby-ul dintre FCSB şi Craiova şi, în mod surprinzător, a lăudat brigada condusă de Haţegan.

Dragomir le-a dat notă de trecere arbitrilor, asta chiar dacă aceştia au greşit incredibil la mai multe faze. ”Eu le-aş da nota şapte. Golul ăla anulat cred că a fost un gol perfect valabil. Meciul însă a avut un nivel foarte ridicat. Mi-au plăcut câţiva jucători atât de la Craiova cât şi de la FCSB. Man, portarul Craiovei, chiar şi Mihăilă”, a precizat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Fostul şef de la LPF îi dă dreptate lui Mihai Stoica, care a declarat că echipa sa se teme să joace la CFR din cauza arbitrajului. ”Domnule, ştiţi ceva?! Mai are dreptate şi MM ăsta când vorbeşte despre arbitraj. Eu nu spun că se complotează împotriva FCSB-ului, dar nici aşa nu se poate”, a mai spus Dumitru Dragomir, care a făcut o scurtă comparaţie între CFR şi FCSB. ”CFR este o echipă foarte serioasă, din toate punctele de vedere. Şi FCSB este, dar mai are unele ghilimele. Nu vreau să vorbesc mai multe pentru că eu nu mai am nicio legătură cu fotbalul în clipa de faţă”, a adăugat Dragomir. 

Afla mai multe despre: dragomirfcsb,  

viewscnt
Articole similare