Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Gică Popescu după ce a apărut informaţia că Hagi negociază cu trei mari companii cedarea a 60% din acţiunile Viitorului

EXCLUSIV | Reacţia lui Gică Popescu după ce a apărut informaţia că Hagi negociază cu trei mari companii cedarea a 60% din acţiunile Viitorului

Superliga

Comentarii

Gică Popescu a negat că ar exista negocieri cu trei mari companii din România, printre care Mobexpert şi emag, care ar vrea să preia 60% din acţiuniile Viitorului. În acelaşi timp, recunoaşte că Gică Hagi caută în continuare să aducă în acţionariatul clubului oameni de afaceri care pot duce clubul un nivel mai ridicat.

Gică Hagi a înfiinţat clubul Viitorul în anul 2009, pentru a le da oferi posibilitatea tinerilor jucători de la proaspăta sa academie să joace în meciuri de juniori. Între timp, a ajuns în Liga 1, a devenit una dintre cele mai puternice echipe, a jucat în cupele europene, a luat titlul, Cupa României şi Supercupa.

Acum, Gică Hagi îşi doreşte să transforme clubul într-unul care să atingă performanţe şi mai înalte. Nu singur, ci cu alţi oameni de afaceri. ”Regele” a declarat în mai multe rânduri că aşteaptă lângă el companii sau oameni de afaceri care să devină acţionari şi să-şi permită să investească sume importante.

Au apărut informaţii că Hagi ar negocia cu trei mari companii din România, care ar fi urmat să preia 60% din club. Contactat de Telekom Sport, Gică Popescu - preşedintele clubului - spune că nu are informaţii despre aceste negocieri, dar a subliniat din nou că Gică Hagi este deschis la astfel de propuneri:

”De obicei, astfel de înţelegeri sunt extrem de confidenţiale. Gică a spus întotdeauna că doreşte să atragă în acţionariatul clubului oameni cu potenţă financiară, pentru că doar aşa clubul poate deveni mai puternic. Niciodată nu a renunţat la ideea aceasta. Asta şi-a dorit întotdeauna. De unul singur nu poate să facă acest lucru. Întotdeauna am lucrat împreună în direcţia asta”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare