Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Gică Popescu după oferta uriaşă primită de un jucător de la FCSB: ”Eu n-aş sta pe gânduri dacă e contractul aşa de mare”

EXCLUSIV | Reacţia lui Gică Popescu după oferta uriaşă primită de un jucător de la FCSB: ”Eu n-aş sta pe gânduri dacă e contractul aşa de mare”

Superliga

Comentarii

Aflat în faţa unei oferte de la Al Jazira, Olimpiu Moruţan este sfătuit de Gică Popescu să o accepte fără să stea pe gânduri, deşi s-ar îndepărta de fotbalul din Europa.

În vârstă de 21 de ani, Olimpiu Moruţan a primit o ofertă foarte tenantă de la Al Jazira. Arabii îi oferă un salariu anual de două milioane de euro, cu mult peste ceea ce primeşte de la FCSB. Însă Gigi Becali n-a fost de acord cu oferta pentru club, 10,5 milioane de euro, în timp ce patronul FCSB doreşte cel puţin 15 milioane de euro.

Sfatul lui Gică Popescu pentru Moruţan: ”Du-te, fă-o imediat”

Există însă şi un alt unghi din care este privită această propunere de la Al Jazira. Valeriu Iftime, fostul patron al lui Olimpiu Moruţan, susţine că Gigi Becali n-ar trebui să-l lase să se transfere în zona arabă, deoarece este un tânăr foarte talentat, care ar trebui să facă pasul înspre fotbalul important din Europa.

Pe de altă parte, Gică Popescu este de părere că Olimpiu Moruţan ar trebui să accepte imediat un asemenea salariu, dacă echipele vor ajunge la o înţelegere. Fostul căpitan al Barcelonei susţine că Moruţan şi-ar putea umple astfel conturile şi apoi ar putea reveni în fotbalul european:

”Dacă ar fi un contract din punct de vedere financiar mare, să o facă! Să o facă imediat. Du-te 4 ani în Emirate, umple-ţi buzunarele şi du-te în altă parte. Trebuie să ai o siguranţă financiară atunci când termini cu fotbalul. Aţi văzut atâţia jucători nenoriciţi? Au terminat fotbalul şi au murit de foame? Umpleţi-vă conturile, deveniţi milionari şi după vedeţi voi, după 35 de ani, Doamne fereşte, prima dată, te duci, contracte bune. Asta nu înseamnă că dacă se duce în Qatar şi şi-a umplut conturile, în 5 ani nu se poate întoarce în Europa să joace. Dacă ar fi să aleg acum în locul lui Moruţan şi aş avea mintea de acum, n-aş sta pe gânduri dacă contractul e aşa de mare”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare