Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Ianis Hagi la revenirea acasă: "Asta este ceva incredibil"

EXCLUSIV | Reacţia lui Ianis Hagi la revenirea acasă: "Asta este ceva incredibil"

Echipa națională

Comentarii

Decarul reprezentativei de tineret a fost impresionat de felul în care fotbaliştii au fost întâmpinaţi pe aeroport, după aventura de la Euro 2019.

Ianis a încheiat acest CE cu 2 goluri marcate, câte unul în meciurile cu Anglia şi Croaţia. 
 
"Ne aşteptam să vină lume, dar nu atâta lume. Suntem fericiţi că îi facem mândri pentru că pentru ei jucăm. Mă uitam la imginile cu tatăl meu când ieşea lumea în stradă, sunt vise care sunt îndeplinite şi sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie şi să reprezentăm ţara cât mai bine" a spus juniorul familiei Hagi. 
 
Fotbalistul de 20 de ani nu a trecut încă peste dezamăgirea ratării finalei CE. 
 
"Sincer să fiu, aşteptam mai multe de la noi, aşteptam să jucăm finala pentru că pentru asta am mers la Euro dar suntem fericiţi că am scos o ţară întreagă pe stradă, au venit să ne aştepte la 2 noaptea, e ceva incredibil" a încheiat Ianis. 
 
 
La rândul său, Manea a fost la fel de mirat de căldura cu care au fost întâmpinaţi jucătorii pe aeroportul Henri Coandă. 
 
"Este superb, suntem foarte bucuroşi. Nu ne aşteptam dar suntem foaret bucuroşi şi surprinşi. Acum trebuie să ne calificăm cu naţionala mare la European" este visul fundaşului care a evoluat la CFR Cluj în ultimii doi ani. 
 
 

Afla mai multe despre: ianis hagiromâniatinereteuroprimire 

viewscnt
Articole similare