Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după transferul lui Dennis Man la Parma: "Abia acum începe pentru el adevărata carieră"

EXCLUSIV | Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după transferul lui Dennis Man la Parma: "Abia acum începe pentru el adevărata carieră"

FCSB

Comentarii

Dennis Man s-a transferat la Parma, pentru 11 milioane de euro, sumă la care se mai pot adăuga alte 2 milioane de euro, în funcţie de performanţele jucătorului.

"Dennis a crescut foarte mult. Dar să îmi dau cu părerea în momentul de faţă despre nivelul lui în Italia, nu cred că are rost. Sunt foarte multe lucruri care se vor întâmpla în următoarea perioadă.

Echipa joacă pentru salvarea de la retrogradare, meciurile vor fi foarte grele, este un alt stil de joc faţă de cel pe care îl avea la Steaua, unde echipa juca ofensiv, şi avea şi alţi adversari, nu de acelaşi nivel...

Vă daţi seama, acolo intervin foarte multe lucruri, unde el trebuie să se descurce de 100 de ori mai bine decât a făcut-o la Steaua. De-abia acum începe pentru el adevărata carieră în fotbalul profesionist" , a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport.

Laurenţiu Reghecampf şi Dennis Man au colaborat la FCSB în sezonul 2016/2017. Fotbalistul a marcat atunci un singur gol în cele 7 meciuri în care a evoluat pentru roş-albaştri, în Liga I şi în Cupa României.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare