Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Marius Bilaşco după ce a auzit că Pancu l-a convins pe Alex Ioniţă să meargă la Rapid

EXCLUSIV | Reacţia lui Marius Bilaşco după ce a auzit că Pancu l-a convins pe Alex Ioniţă să meargă la Rapid

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu a declarat că a purtat o discuţie cu Alex Ioniţă, jucător împrumutat de CFR Cluj la Craiova şi acesta i-a transmis că ar vrea să meargă la Rapid. Marius Bilaşco spune însă că Ioniţă nu poate pleca în orice condiţii.

Antrenorul Rapidului a spus că ”numărul zece, în proporţie foarte mare, pentru că îşi doreşte foarte mult, şi-a dorit şi în vară, Alexandru Ioniţă, care în momentul de faţă este împrumutat la Craiova”. Mijlocaşul de 25 de ani a fost cumpărat în ianuarie 2018 de CFR Cluj, care i-a plătit Astrei un milion de euro, dar n-a reuşit să se impună.

În vară, Ioniţă a fost împrumutat la Craiova, însă nici aici n-a reuşit să intre în grupul de jucători importanţi. Pancu spune că Ioniţă şi-ar dori să meargă la Rapid, dar Marius Bilaşco - oficial la CFR Cluj - susţine că lucrurile nu sunt atât de simple:

”Am văzut că a declarat Pancu că s-au înţeles, că vine la Rapid. Mai trebuie să vrea şi clubul. (Trebuie să vă daţi şi voi acordul sau e doar între Rapid şi Craiova?) Normal”, a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare