Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Mihai Rotaru despre posibila venire a lui Edi Iordănescu la U Craiova!

EXCLUSIV | Reacţia lui Mihai Rotaru despre posibila venire a lui Edi Iordănescu la U Craiova!

Superliga

Comentarii

Finanţatorul lui U Craiova, Mihai Rotaru, a reacţionat, după apariţia informaţiilor conform cărora Edi Iordănescu e o variantă pentru banca echipei din Oltenia.

Mihai Rotaru îi acordă, în continuare, credit antrenorului Corneliu Papură, chiar dacă rezultatele din Liga 1 nu sunt chiar cele pe care şi le-ar fi dorit şi a fost tentată să-l demită. În plus, a negat orice legătură cu antrenorul Edi Iordănescu, considerat succesorul lui Papură pe banca tehnică, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa predecesorului lui Papură, fostul selecţioner Victor Piţurcă.

"I-am dat credit lui Papură, dar în acel moment era o situaţie extrem de delicată. Suporterii erau împotriva echipei, atmosfera era deteriorată, se simţea nevoia de o schimbare. Până la urmă, a fost o decizie bună pentru acel moment, dar şi pentru ce a urmat ulterior, Cornel a revenit şi gândiţi-vă că e antrenorul cu cea mai bună medie de puncte de foarte mulţi ani. Nu am discutat cu Edi de patru, cinci luni, nu a vorbit nimeni de la Craiova. Nu luăm în calcul schimbarea de antrenor şi nu am discutat cu Edi, exclus! Ţin foarte mult la Victor Piţurcă, îl respect foarte mult, dar a fost o decizie şi ţine de bucătaria noastră internă", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport. 

După disputarea a două etape din play-off, U Craiova este pe locul 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu locul doi ocupat de FCSB, dar la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Edward Iordănescu recunoaşte că are şanse mari să nu continue la Gaz Metan Mediaş, dar dezvăluie că s-a înţeles cu conducerea grupării ardelene să încheie sezonul la echipă, chiar dacă îi expiră contractul.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuu craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare