Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Moţi când a aflat că poate avea un nou duel cu o echipă din România în Liga Campionilor: "Ar fi bine..."

EXCLUSIV | Reacţia lui Moţi când a aflat că poate avea un nou duel cu o echipă din România în Liga Campionilor: "Ar fi bine..."
Comentarii

CFR Cluj are şanse mari să joace cu Ludogoreţ Razgrad în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de Malmo.

Cosmin Moţi spune că nici CFR, nici Ludogoreţ nu trebuie să se considere deja calificate în turul următor şi aşteaptă un duel echilibrat, în cazul în care "dubla" Ludogoreţ - CFR Cluj se va concretiza.

În urmă cu 4 ani, în vara lui 2014, Moţi avea parte de un duel memorabil cu FCSB, în play-off-ul competiţiei. După 180 de minute cele două formaţii au încheiat la egalitate, iar soarta calificării s-a decis după executarea loviturilor de departajare. Iar Moţi a avut un rol special, fiind obligat să intre în poarta lui Ludogoreţ, după ce goalkeeperul Stoyanov a fost eliminat, iar bulgarii nu au mai avut schimbări la dispozţie.

Şi Moţi a devenit eroul lui Ludogoreţ după ce a apărat două penalty-uri şi şi-a calificat echipa în grupele Champions League.



Acum, confruntarea cu CFR s-ar desfăşura pe cu totul alte coordonate, spune Moţi, în condiţiile în care e bun prieten cu mai mulţi dintre jucătorii ardeleni.

"Acum e bine, dacă ajungem să jucăm cu ei, că înseamnă că vom fi şi noi, şi ei în turul 3! Dar noi avem o dublă grea cu Videoton, ei mai au o dublă grea cu Malmo şi le urez succes. Ar fi bine să ne întâlnim...

Nu ne-am dorit lucrul acesta pentru că ştim echipa CFR-ului... Chiar i-am văzut la Supercupă dominând o echipă a Craiovei.E o echipă bună, schimbată faţă de anul trecut, cu un alt stil de joc impus de Edi Iordănescu. E stilul impus de el peste tot. Cu joc de pase, cu posesie. Ne va aştepta o dublă grea dacă vom ajunge şi noi şi ei în turul următor.

Suntem mai închegaţi acum. Suntem nouă, zece jucători care avem minim patru ani împreună. Suntem mai omogeni în momentul de faţă.

E frumos că suntem şi prieteni între noi. Cu Cristi (n.r. Săpunaru) sunt coleg de cameră la naţională şi sper să ajungă la CFR pentru că şi el are nevoie de ei şi ei de el. Pe Ţucu îl ştiu de foarte mulţi ani, am jucat împreună la Dinamo. O să fie un duel interesant, dar să nu uităm că avem în faţă două meciuri extrem de grele
", a declarat Cosmin Moţi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: moti. ludogoretcfr cluj 

viewscnt
Articole similare