Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Nicolae Dică după ce a aflat că Dinamo vrea să-i transfere pe Gabi Tamaş şi George Ţucudean: "Se doreşte un alt nivel"

EXCLUSIV | Reacţia lui Nicolae Dică după ce a aflat că Dinamo vrea să-i transfere pe Gabi Tamaş şi George Ţucudean: "Se doreşte un alt nivel"
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a aflat despre interesul lui Dinamo pentru Gabi Tamaş şi George Ţucudean în direct la "Sport Report". Antrenorul a oferit şi o primă reacţie.

Nicolae Dică a aflat despre posibilele transferuri ale lui George Ţucudean şi Gabi Tamaş în timpul emisiunii "Sport Report". Secundul naţionalei cred că Dinamo se gândeşte la un proiect serios, începând din sezonul următor. De asemenea, nu a exclus mai multe sosiri la echipa din "Ştefan cel Mare":

"A mai fost acolo (n.r. - Gabi Tamaş). E un jucător care unde a fost a dat totul. A fost şi la Astra şi Israel. Eu, din ce ştiu, vrea să meargă în Israel. 

Dacă Dinamo se gândeşte să la jucătorii aceştia, înseamnă că îşi doreşte să meargă la un alt nivel. Când vrei să faci o echipă aduci şase, şapte jucători Dinamo în semifinale, în finale, cu centrul de copii şi juniori", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Gabi Tamaş şi George Ţucudean, doriţi la Dinamo

Telekom Sport a anunţat, în exclusivitate, că George Ţucudean şi Gabi Tamaş sunt doriţi de Dinamo. Jurnalistul Ovidiu Ionescu a dezvăluit la Telekom Sport că Dinamo negociază deja cu Gabi Tamaş: ”Tamaş e aproape să semneze cu Dinamo, iar echipa îl vrea şi pe Ţucudean”, a mărturisit comentatorul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicagabi tamasgeorge tucudean 

viewscnt
Articole similare