Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Nicolae Dică după ce Gigi Becali a anunţat că urmează să-i evalueze performanţele

EXCLUSIV | Reacţia lui Nicolae Dică după ce Gigi Becali a anunţat că urmează să-i evalueze performanţele

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a declarat după egalul cu CFR Cluj că îi va face o evaluare lui Nicolae Dică după etapa a 13-a şi va lua o decizie în privinţa viitorului său. Antrenorul FCSB-ului susţine că are încredere că poate să scoată rezultate bune în următoarele cinci etape.

FCSB a făcut 1-1 la Cluj, cu CFR şi, după meci, patronul echipei s-a declarat nemulţumit. Gigi Becali a anunţat că viitorul lui Dică va fi decisă după etapa a 13-a. Nicolae Dică spune că nu este speriat de evaluare şi este convins că va scoate maximum de puncte în următoarele cinci etape:

”Nu am nicio problemă, sunt prea puternic, am încredere în mine. Asta mai spusese patronul, că până se termină turul de campionat, că o sa vadă... dar eu am încredere în mine. Am făcut un egal cu o echipă bună, cu o echipă care se luptă la câştigarea campionatului, care a câştigat campionatul. Am făcut un egal în deplasare după o primă repriză bună. Suntem în continuare pe primul loc, am încredere în jucătorii pe care-i antrenez în fiecare zi, am încredere în mine. În aceste cinci etape să câştigăm cele cinci jocuri”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare