Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Pancu după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia: "Mă doare, normal că mă doare"

EXCLUSIV | Reacţia lui Pancu după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia: "Mă doare, normal că mă doare"

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut surprinzător meciul cu CSM Reşiţa, scor 0-1, şi a rămas fără victorie în primele trei meciuri oficiale jucate în acest an. În urma acestui rezultat, fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Daniel Pancu.

"Lucrurile au funcţionat foarte bine, chiar extraordinar până în careul lor de 16 metri, cel puţin în prima repriză a noastră, aş putea spune că e cea mai bună repriză din acest campionat. Din păcate, am întâlnit un portar într-o formă foarte bună, şi noi cu execuţiile, multe şuturi la nivelul braţelor, pe un teren în care mingea alunecă e mult mai indicat să şutăm jos.

După primirea golului mult prea puţină personalitate la jucători, mai erau destule minute de jucat, la Rapid s-au întors rezultate şi în două minute, toate terminate şi mai prost pentru noi, cu acel penalty ratat de Vali Alexandru.

În mod normal, Hlistei era primul pe listă, dar mi-a explicat acum că nu putea să execute din cauza faultului pe care îl suferise şi nu se simţea în stare. Al doilea era Sefer, care probabil la presiune... Vali Alexandru a venit şi şi-a luat responsabilitatea, dar în momentul în care nu eşti trecut pe foaie şi îţi iei responsabilitatea să baţi un penalty, ar trebui să îl baţi mult mai responsabil.

La club e presiune, pe jucători e presiune, pe antrenor e presiune, pe absolut toată lumea. E ciudat să vin după ce am obţinut doar două puncte în trei jocuri şi să spun că în mare parte sunt mulţumit de evoluţia echipei, de modul în care s-au implicat. Când îţi creezi 10 ocazii de gol într-un meci, nu poţi să fii nemulţumit, se întâmplă în fotbal. Am sperat să ne deblocăm astăzi, poate o vom face la Târgu Jiu.

Tot stadionul la un moment dat striga <<Demisia>>, e absolut normal, e un lucru firesc. Mă doare, normal că mă doare, încă o dată mă repet, când echipa joacă, vine până în careul adversarului, de acolo nu reuşim să conretizăm toată munca" , a declarat antrenorul Rapidului, Daniel Pancu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe