Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Răducioiu la negocierile dintre Negoiţă şi spanioli: "Eu nu cred". Avertismentul fostului atacant: "Se apropie falimentul"

EXCLUSIV | Reacţia lui Răducioiu la negocierile dintre Negoiţă şi spanioli: "Eu nu cred". Avertismentul fostului atacant: "Se apropie falimentul"

Dinamo București

Comentarii

Un fond de investiţii din Spania a făcut o ofertă concretă pentru cumpărarea lui Dinamo şi chiar Ionuţ Negoiţă a declarat că se află în plin proces de negocieri pentru cedarea clubului.

Însă fostul mare atacant al naţionalei României şi, totodată, al lui Dinamo, Florin Răducioiu, nu crede că Ionuţ Negoiţă le va vinde clubul spaniolilor.

"S-a vorbit foarte mult în aceste săptămâni de Dinamo. Se vorbeşte de vânzarea clubului, dar eu, sincer, nu cred până nu se concretizează asemenea vânzare. Până nu văd acest contract, eu nu cred. Vreau să văd faptele. Până nu auzim în mod oficial că şi-au strâns mâna respectivele persoane, patronul lui Dinamo şi acest fond spaniol, eu nu cred, nu mai cred şi vreau să văd fapte, nu vorbe.

Situaţia este deja dramatică de trei ani de zile, suporterii sunt dezamăgiţi, nemulţumiţi, echipa e în play-out. Dinamo a ajuns o echipă care se luptă la retrogradare. E clar că e nevoie de o schimbare totală. Dinamo are nevoie de persoane care să investească în mod echilibrat, cu un proiect pe lungă durată şi să garanteze economic, să finanţeze clubul.

Dacă nu se va realiza, dacă nu se va concretiza această cumpărare a clubului, Dinamo este foarte aproape de un faliment" , a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare