Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Toni Conceicao după ce negocierile cu Dinamo şi FCSB au picat: ”Antrenorii refuză cluburile din România din lipsă de autoritate”

EXCLUSIV | Reacţia lui Toni Conceicao după ce negocierile cu Dinamo şi FCSB au picat: ”Antrenorii refuză cluburile din România din lipsă de autoritate”

Dinamo București

Comentarii

Antonio Conceicao a fost în discuţii atât cu FCSB, cât şi cu Dinamo Bucureşti. Tehnicianul portughez a comentat pentru Telekom Sport situaţia de la cele două mari cluburi din România.

Situaţia de la FCSB şi Dinamo, două dintre cluburile cu pretenţii din România, nu reuşesc să-şi numească un antrenor. Conceicao s-a aflat în discuţii cu ambele formaţii, dar în cele din urmă le-a refuzat pe amândouă. El a comentat totuşi pentru site-ul nostru situaţia dificilă pe care o traversează cele două rivale: ”E trist pentru fotbalul românesc să ştiţi. Fotbalul din România are nevoie de echipe puternice şi de un campionat foarte competitiv” a mărturisit tehnicianul portughez pentru www.telekomsport.ro.

”Nu sunt nici trist, nici dezamăgit. Îmi place foarte mult fotbalul românesc şi atât Dinamo, cât şi Steaua sunt echipe cu multă tradiţie în spate, atât în România, cât şi în fotbalul european. Antrenorii poate refuză din lipsă de stabilitate. Şi chiar de autoritate” a mai spus Conceicao pentru Telekom Sport.

Se mai pot implica Dinamo şi FCSB în lupta pentru titlu în această stagiune, în condiţiile în care CFR Cluj, fosta echipă a portughezului merge ceas şi are deja 9 puncte peste FCSB. Conceicao răspunde: ”Este posibil, dar în acest moment este foarte greu. Niciuna dintre echipe nu lasă impresia că ar putea intra în această cursă” a mai declarat antrenorul în vârstă de 57 de ani pentru site-ul nostru.

viewscnt
Articole similare