Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Victor Piţurcă după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor: ”Nu e o grupă foarte grea”

EXCLUSIV | Reacţia lui Victor Piţurcă după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor: ”Nu e o grupă foarte grea”

Echipa națională

Comentarii

Astăzi, la Lausanne, a avut loc tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Naţiunilor, competiţie care oferă acces spre EURO 2020.

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, nu pare impresionat de adversarii României şi consideră că reprezentativa ţării noastre are şanse să ajungă oricum la Campionatul European.

"Nu mi se pare o grupă foarte grea. Nu e o grupă care să ne ducă sau nu la turneul final. Avem oricum şansa preliminariilor. Nu e chiar aşa rău. Ce se întâmpla dacă am fi căzut cu Lichtenstein, Andora...

Serbia are jucători valoroşi, care sunt peste nivelul jucătorilor noştri, dar şi Serbia e o naţională destul de capricioasă. Se califică acum, după 12 sau opt ani. Când au un antrenor care formează într-adevăr o familie, sunt şanse să se califice. Dar când nu se întâmplă asta, apar perioade lungi în care nu se califică. Nu e o echipă de neînvins.

Pe Muntenegru am avut-o în grupa noastră, dar cred că naţionala noastră e peste Muntenegru ca valoare. Jovetic e unul dintre cei mai buni jucători ai lor, dar iată că nu a reuşit să se impună la Sevilla, iar la Monaco nu joacă. Depinde însă cum abordăm jocurile, pentru că s-au făcut greşeli în primul meci", a declarat Piţurcă la Telekom Sport.

România face parte din Grupa IV, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalavictor piturcaliga natiunilor,  

viewscnt
Articole similare