Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia MTS după ce Mihai Stoica s-a plâns că FCSB nu este primită pe Arcul de Triumf

EXCLUSIV | Reacţia MTS după ce Mihai Stoica s-a plâns că FCSB nu este primită pe Arcul de Triumf

Superliga

Comentarii

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, a explicat situaţia stadionului Arcul de Triumf, după ce Mihai Stoica s-a plâns că FCSB nu este primită acolo şi noua arenă a început deja să se degradeze.

FCSB s-a văzut nevoită să-şi mute la Giurgiu meciurile de pe teren propriu, deoarece National Arena a fost închisă pentru a fi predată către UEFA, pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020. În Bucureşti sunt alte două stadioane foarte moderne, Arcul de Triumf şi Steaua, însă Mihai Stoica s-a plâns că FCSB n-a fost primită pe niciunul dintre ele.

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, cel care a primit în administrare stadionul Arcul de Triumf, a explicat de ce nu s-a jucat până acum niciun meci pe această arenă.

Reacţia MTS după ce Mihai Stoica s-a plâns că FCSB nu a fost primită pe Arcul de Triumf

Noul stadion Arcul de Triumf a fost construit pentru a servi ca bază de pregătire pentru echipele care vin în Bucureşti la EURO 2020. Lucrările s-au încheiat în urmă cu aproximativ jumătate de an, însă până acum nu s-a disputat aici niciun eveniment sportiv.

Inaugurarea arenei a fost amânată din cauza procedurilor de predare-primire şi de avizare şi ea va avea loc abia după ce se va termina EURO 2020. Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, spune că acum stadionul a fost cedat către UEFA, în baza obligaţiilor pe care România şi le-a asumat pentru organizarea Campionatului European.

După ce se va juca finala EURO 2020, stadionul va reintra în posesia MTS şi Eduard Novak spune că vrea să organizeze o ceremonie pentru a marca deschiderea oficială. Ministrul Tineretului şi Sportului susţine că inclusiv FCSB îşi poate disputa aici meciurile, însă partidele de rugby vor avea prioritate.

”Trebuie să ştiţi că acum este sub contract pentru UEFA, este un stadion omologat, care va fi folosit pentru antrenamente. Din 3 iulie ne dorim să facem o deschidere oficială, cu un meci de rugby. După care vom avea mai multe activităţi pe acel stadion.

(Aţi fi dispus să închiriaţi chiar către FCSB?) Pentru noi este important să folosim cât mai bine acel stadion şi să nu stea acolo nefolosit. Desigur, dacă vor fi locuri şi pentru alte sporturi, de ce nu?”, a declarat Eduard Novak pentru Telekom Sport.

Mihai Stoica s-a plâns că FCSB nu este primită pe Arcum de Triumf

Mihai Stoica s-a arătat revoltat de faptul că FCSB este nevoită să joace la Giurgiu, deşi în Bucureşti se află mai multe arene moderne. Trimiterea a fost către stadioanele Arcul de Triumf şi Steaua, unde lucrările de construcţie au ajuns la final.

Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că arena Arcul de Triumf a intrat deja în degradare, deoarece nu este folosită.

”Nu suntem primiţi, că asta e România, normal! Stadionul Arcul de Triumf a început să se degradeze înainte de a fi dat în folosinţă. Au început să cadă ceva gen şipci. E jenant ce se întâmplă în ţara asta, dar atât timp cât MAPN are echipă de amatori şi cheltuie peste un milion pe an orice e posibil”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: eduard novak 

viewscnt
Articole similare