Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia neaşteptată a lui Simone Inzaghi înaintea meciului cu CFR: "Din păcate acesta este adevărul"

EXCLUSIV | Reacţia neaşteptată a lui Simone Inzaghi înaintea meciului cu CFR: "Din păcate acesta este adevărul"

UEFA Europa League

Comentarii

Italienii par să se fi resemnat deja cu ideea eliminării din Europa. La şase puncte în urma CFR-ului, Lazio trebuie să îşi câştige ultimele două meciuri, dar are nevoie şi de ajutorul lui Celtic.

Italienii au marcat în toate meciurile jucate în grupele Europa League, dar au doar trei puncte şi nu mai depind de ei în ultimele 180 de minute ale fazei grupelor. Iar antrenorul lazialilor a transmis un mesaj demobilizator înaintea confruntării de pe Olimpico. 
 
"Avem puţine şanse de a merge mai departe. Ne-am compromis şansele în primele patru partide, mai ales din cauza noastră. Ştim că puteam să facem mult mai bine. Am pierdut trei meciuri cu 2-1 şi am câştigat unul cu 2-1. La potenţialul nostru, trebuia să ne descurcăm mult mai bine" a declarat Simone Inzaghi. 
 
Doar Parolo era puţin mai optimist. 
 
"Sincer, mie mi-ar părea foarte rău dacă am ieşi din Europa League, pentru că este o competiţie frumoasă. În plus, jucăm pe un stadion frumos, cu o atmosferă senzaţională. Te confrunţi cu un fotbal diversificat, care te poate ajuta să creşti" a fost declaraţia fotbalistului. 
 

Afla mai multe despre: laziosimone inzaghiparolocfr cluj 

viewscnt
Articole similare