Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia "Regelui" după transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers: "Sunt încrezător că va ajunge mai mare ca mine"

EXCLUSIV | Reacţia "Regelui" după transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers: "Sunt încrezător că va ajunge mai mare ca mine"
Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit, în exclusivitate la Telekom Sport, despre transferul definitiv al fiului său la Rangers.

La finalul săptămânii trecute, echipa pregătită de Steven Gerrard l-a cumpărat pe mijlocaşul român, cu 3,5 milioane de euro, după ce îl împrumutase, în iarna acestui an, de la Genk, până la finalul actualului sezon.

"La fel ca toţi ceilalţi din această generaţie frumoasă de la tineret, am încredere în Ianis, am o încredere nebună în aceşti băieţi că pot scoate din nou România în stradă şi pot ajunge din nou şi la echipa naţională aia mare, sunt foarte, foarte talentaţi. Ianis e unul dintre ei, a progresat, a căpătat experienţă, e mult mai matur, a muncit pentru momentul acesta suferind foarte mult, că aşa e frumos să suferi şi el a învăţat foarte multe.

E matur, a ajuns la clubul ideal pentru el pentru că are un antrenor extraordinar care îl apreciază foarte tare şi o echipă frumoasă, un club frumos, cu cea mai bună mentalitate care poate să existe la orice club, un club mare, aceea de a câştiga.  E un mediu extraordinar în care se află el acum, are un antrenor cu o mentalitate care îi permite să ajungă cel mai bun din lume, a trăit toate astea şi cred eu că lucrurile astea îl vor face mai bun pe Ianis.

Ianis e în locul care trebuie, sper să crească în fiecare zi, să devină mai bun şi să ajungă mai mare ca mine. Eu sunt încrezător, muncim amândoi, dar nu e nici imposibil", a declarat Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagirangers 

viewscnt
Articole similare