Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie din interiorul Coronei Braşov, după ce EHF a suspendat clubul şi handbalistele din competiţiile europene: "Jucătoarele n-au nicio vină. Suntem cu toţii dărâmaţi!"

EXCLUSIV | Reacţie din interiorul Coronei Braşov, după ce EHF a suspendat clubul şi handbalistele din competiţiile europene: "Jucătoarele n-au nicio vină. Suntem cu toţii dărâmaţi!"

Handbal

Comentarii

Ion Crăciun, antrenorul Coronei Braşov, a fost primul care a reacţionat la vestea că EHF a suspendat provizoriu atât clubul, cât şi jucătoarele, din toate competiţiile organizate de federaţia europeană. Tehnicianul braşovencelor s-a declarat dărâmat de decizia luată de EHF şi de toate cele întâmplate în ultima perioadă la clubul de sub Tâmpa.

Contactat de Telekom Sport, Crăciun a spus că toată lumea din club e supărată pe cele întâmplate, la care se adaugă ultima decizie luată de EHF. Ion Crăciun spune că, după ce au fost consultaţi mai mulţi doctori, nici acum nu se ştie exact dacă procedura este sau nu interzisă.

EHF a decis să suspende provizoriu clubul şi jucătoarele din toate competiţiile pe care le organizează. Totuşi, Corona poate face contestaţie în termen de şapte zile. "Suntem dărâmaţi cu toţii. Când trebuia să ne bucurăm de munca noastră, a venit această veste. Toată lumea regretă, toată lumea e supărată. Aceste jucătoare tinere n-au nicio vină. Nici acum nu ştim dacă procedura e interzisă sau nu. Doctorul a vrut să se ducă la ei (n.r. - la ANAD) cu actele pe care le are... Trebuie să se ducă înainte de utilizarea tratamentului. Tratamentul n-a fost utilizat pentru sporirea performanţei sportive, ci pentru refacere", a declarat Ion Crăciun, antrenorul Coronei Braşov, pentru Telekom Sport.

Scandalul de dopaj din jurul Coronei Braşov a izbucnit cu puţin înainte de plecarea naţionalei României la Campionatul Mondial din Japonia. Handbalistele Coronei, Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Daria Bucur şi Bianca Bazaliu, au fost lăsate în afara lotului în ultima clipă.

Tot joi, FRH a ridicat suspendările provizorii pentru două jucătoare, Alicia Gogârlă şi Andreea Chiricuţă.

Afla mai multe despre: ion craciuncorona brasovsuspendareehfreactie 

viewscnt
Articole similare