Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie din partea FCSB-ului după atacul dur al lui Harlem Gnohere: ”Nu ştiu la ce se referă”

EXCLUSIV | Reacţie din partea FCSB-ului după atacul dur al lui Harlem Gnohere: ”Nu ştiu la ce se referă”

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere a postat pe Instagram un mesaj dur, cu trimitere înspre Gigi Becali, care a anunţat că atacantul francez îşi termină în vară contractul. Gnohere susţine însă că mai are încă un an de contract. Duckadam nu este însă de acord cu mesajul transmis de atacantul francez.

Atacantul în vârstă de 32 de ani este în grupul jucătorilor care au fost trecuţi în şomaj tehnic, deoarece a refuzat înjumătăţirea salariului. Gigi Becali a luat această măsură pe motiv că oricum îşi termină contractul în vară. Însă Gnohere spune că are încă un an de contract şi a avut o reacţie tăioasă pe reţelele de socializare. Helmuth Duckadam se declară nemulţumit de afirmaţiile făcute de Gnohere, despre care spune că sunt exagerate. 
”Declaraţia lui Gnohere nu ştiu la ce se referă, a fost exagerată! Acum să nu uităm, ei au avut salarii foarte bune, în momentul în care e o criză pe plan mondial, sunt echipe care au sute de milioane şi mai fac şi ei reduceri de salarii. Nu trebuie să ieşi cu asemenea declaraţii, pentru că Gnohere a fost un fotbalist simpatic, simpatizat atât de conducere, cât şi de suporteri”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

Harlem Gnohere, mesaj tăios cu trimitere la Gigi Becali

Zilele trecute, atacantul francez a postat pe Instagram un mesaj care pare îndreptat înspre conducerea FCSB-ului: ”Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria şi alte funcţii mentale importante. Conexiunile neuronale şi neuronii de asemenea se degradează şi mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei şi alte funcţii mentale importante”, a scris francezul pe Instagram.
Referirea este la faptul că şefii clubului au uitat că Harlem Gnohere a semnat pe 10 noiembrie 2018 prelungirea contractului şi noua înţelegere expiră în 2021.
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare