Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie dură a lui Andrei Vochin după comunicatul Craiovei: "E ca şi cum nu te-ai ascunde când te-ai duce la WC"

EXCLUSIV | Reacţie dură a lui Andrei Vochin după comunicatul Craiovei: "E ca şi cum nu te-ai ascunde când te-ai duce la WC"
Comentarii

Joi, Craiova a emis un comunicat de presă după ce au fost acuzaţi de lipsă de respect, când la petrecerea de final de sezon au adresat injurii la adresa adversarilor din România. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Andrei Vochin a comentat comunicatul oltenilor.

În cadrul emisiunii Sport Report, oficialul federaţiei a comentat, fără perdea, decizia clubului de a emite acel comunicat: "Dacă cei de acolo nu înţeleg ce înseamnă să participi într-o competiţie, să îţi respecţi adversarul, atunci sunt liberi să facă în continuare şi dacă va fi cazul sau nu, codul de etică votat de Adunarea Generală va sancţiona sau nu acele abateri. Eu am crezut că lucrurile au fost înţelese şi personal mă aşteptam să zică da, domne, am greşit. Problema e că nu ai niciun pic de decenţă, să îţi ascunzi aceste porniri. E ca şi cum nu te-ai ascunde când te-ai duce la WC. Când nu tragi uşa după tine. Zici, bă e normal. Da, e natural, e normal, dar închide uşa că suntem civilizaţi în 2019".

Tot în cadrul emisiunii, Vochin a ridicat o problemă care poate apărea la echipa naţională în urma incidentului de la Craiova: "Sunt curios şi eu acum să vedem cum se întâlneşte Săpunaru cu Bancu acum, dacă ia lucrurile în serios. Sper să nu le ia în serios, să le ia sub formă de glumă".

Citeşte aici comunicatul integral al Craiovei. 

Afla mai multe despre: vochincraiova 

viewscnt
Articole similare