Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie dură după înfrângerea CFR-ului. Iulian Miu: "Dacă nu ştii să te aşezi în teren..."

EXCLUSIV | Reacţie dură după înfrângerea CFR-ului. Iulian Miu: "Dacă nu ştii să te aşezi în teren..."

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cedat în deplasarea de la Young Boys, scor 1-3, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. Acum, campioana României o va întâlni pe Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

"A fost genul de meci în care nu trebuia să faci greşeli. Dacă faci greşeli, eşti taxat. Dincolo de valoarea adversarului, trebuie să ai o poziţionare corectă în teren. Mă refer la primul gol. CFR, înainte, se apăra mult mai bine, iar acest lucru e foarte important. Ei s-au clătinat la primul moment dificil.

Şumudică a fost curajos, dar dacă stai să te uiţi, golul nu a venit pe contraatac. Dacă nu ştii să te aşezi în teren, poţi lua un astfel de gol. Trebuie să analizăm ce putem face pentru fotbalul românesc ca jucătorii să poată să alerge la standarde ridicate pentru a ne putea baza pe ei.

Eu stau şi mă gândesc dacă va mai merge cu aşa mulţi jucători străini. La un moment dat, nu o să ne mai ajute. Eu îmi doresc ca fotbalul românesc să fie ajutat, să putem investi mai mult în juniori şi încet, încet să aducem şi noi mai mulţi fotbalişti de calitate pe piaţă" , a spus Iulian Miu la Telekom Sport.

Young Boys - CFR Cluj 3-1

CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României a părăsit competiţia, iar acum va evolua în play-off-ul Europa League, cu Steaua Roşie Belgrad. 

Au marcat: Siebatcheu '23, '42, Ngamaleu '25 / Omrani '4

Au evoluat următoarele echipe:

  • Young Boys: Faivre - Hefti (Maceiras '82), Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht, Martins (Sierro '87), Aebischer (Rieder '67), Ngamaleu - Elia (Mambimbi '82), Siebatcheu (Kanga '88). Antrenor David Wagner;
  • CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora - Deac, Fofana (Rodriguez '46), Sigurjonsson (Alibec '46), Păun - Omrani (Costache '77). Antrenor Marius Şumudică.

Meciurile din play-off-ul Europa League vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca.

Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare