Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie vehementă după ce George Puşcaş nu a prins echipa de start cu Austria: "Sunt revoltat. Nu poţi să mă schimbi pe mine!"

EXCLUSIV | Reacţie vehementă după ce George Puşcaş nu a prins echipa de start cu Austria: "Sunt revoltat. Nu poţi să mă schimbi pe mine!"
Comentarii

Fostul atacant al naţionalei, Florin Răducioiu, a fost mirat de decizia luată de Mirel Rădoi pentru partida cu Austria, din Liga Naţiunilor. Expertul Telekom Sport nu e de acord cu lăsarea pe bancă a lui George Puşcaş.

LIVE TEXT | Austria - România, luni, de la 21:45

Mirel Rădoi a schimbat cinci jucători în echipa de start faţă de partida cu Irlanda de Nord. La partida din deplasare cu Austria, noul selecţioner l-a preferat în atac pe Denis Alibec, în condiţiile în care a jucat cu un singur atacant pe teren. 

Decizia l-a surprins pe Florin Răducioiu, care i-a transmis lui Mirel Rădoi că a comis o greşeală, în condiţiile în care George Puşcaş a fost singurul marcator al României cu Irlanda de Nord: 

"De ce lipseşte? Eu am fost atacant. A dat gol cu Irlanda de Nord şi mă scoţi din teren? Ceva e în neregulă. Atacantul nu se scoate din echipă. Sunt revoltat. Nu poţi să mă schimbi pe mine! În Italia nu există aşa ceva! E fără logică, incoerent. Nu cred că Rădoi are idei clare momentan", a declarat Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Marcel Popescu e de părere că Mirel Rădoi încă încearcă să găsească un prim 11 ideal: "Părerea mea e că discutăm după meci. După o decizie de a schimba cinci jucători, înseamnă că e meci de selecţie", a spus şi fostul oficial de la FC U Craiova pentru Telekom Sport. 

Echipa de start trimisă de Mirel Rădoi cu Austria

  • România: Tătăruşanu - Burcă, Chiricheş, Dr. Grigore, Bancu - Maxim, Creţu, Stanciu - Deac, Alibec, Fl. Coman
  • Rezerve: Niţă, Lazar, Toşca, Hanca, Nedelcearu, Nistor, Puşcaş, Fl. Ştefan, I. Hagi, Iancu, Sg. Buş, Cicâldău. 

Primele reacţii după ce Mirel Rădoi a schimbat radical echipa de start pentru meciul cu Austria: "Noi complicăm fotbalul. Înseamnă că nu ai ştiut ce doreşti"

 

Afla mai multe despre: george puscasmirel radoiromaniaaustria romania 

viewscnt
Articole similare