Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reda Jaadi, şocat de ultimele evenimente de la Dinamo: "Totul este o minciună" Poziţia clubului din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Reda Jaadi, şocat de ultimele evenimente de la Dinamo: "Totul este o minciună" Poziţia clubului din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Mai multe zvonuri apărute după înfrângerea umilitoare cu Viitorul îl dădeau pe mijlocaş din nou în lotul primei echipe, însă şefii din Ştefan cel Mare au infirmat toate aceste prespuneri.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, fotbalistul de 24 de ani s-a arătat deranjat de tratamentul la care a fost supus în perioada de după debarcarea lui Mircea Rednic. Belgianul de origine marocană s-a antrenat separat de prima echipă de la reunire şi până acum. 

"Eu niciodată nu am refuzat să mă antrenez cu echipa, nu este adevărat, este o minciună, ceea ce s-a spus. Lumea ştie că sunt un profesionist şi merit să fiu respectat. Eu vreau să mă întorc la echipă , sunt jucătorul lui Dinamo, e adevărat că am mai multe oferte. Sunt depăşit de situaţie, nu am înţeles ce s-a întâmplat în această perioadă, dacă mi se cere să fiu prezent la antrenament eu o voi face. Să vedem ce vor spune cei din conducere. Eu iubesc Dinamo, am primit multe mesaje de la fani care mă vor înapoi" a declarat fotbalistul venit de la Antwerp.

Reacţia şefilor câinilor nu a întârziat. Florin Prunea a luat poziţie în scandalul pornit de dezvăluirile lui Reda. 

"Nu s-a pus problema niciodată ca el sau Nabil să revină la echipa mare, noi respectăm contractul dintre părţi. I-am pus şi antrenor la dispoziţie, este pus pe lista de transferuri, aşteptăm oferte pentru el. A efectuat vizita medicală, era normal să o facă, la fel ca toţi jucătorii lui Dinamo, de altfel" a spus managerul general al roş-albilor.

Fratele lui Reda şi-a găsit deja echipă după ce s-a despărţit de Dinamo. A semnat cu formaţia care îl doreşte pe Mircea Rednic. Nabil Jaadi a bifat şi el 8 meciuri în sezonul trecut în Ştefan cel Mare. Dar afară de noua conducere tehnică a echipei, Nabil (23 de ani) şi-a găsit echipă. El va juca în Maroc, la Raja Casablanca, formaţie care îl curtează insistent şi pe Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Nabil şi Reda de la Dinamo.

Afla mai multe despre: reda jaadinabil jaadiflorin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare