Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rednic lasă acasă şapte jucători! Surpriză uriaşă: ce nume greu nu merge cu Dinamo în cantonament! Situaţie inedită în Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Rednic lasă acasă şapte jucători! Surpriză uriaşă: ce nume greu nu merge cu Dinamo în cantonament! Situaţie inedită în Ştefan cel Mare
Comentarii

Mircea Rednic a stabilit lotul cu care va merge în cantonament, iar şase jucători de la Dinamo au fost anunţaţi că vor rămâne acasă. Se vor pregăti, în mod surprinzător, cu antrenorul secund al echipei, forţaţi de o clauză din contract.

Katsikas, Pesic, Muţiu, Axente, Hanca, Şerban şi Corbu sunt cei şapte jucători pe care Mircea Rednic nu va mai conta în partea a doua a sezonului.

Fotbaliştii vor rămâne să se antreneze în cantonamentul de la Săftica alături de secudul Iulian Mihăescu. Dinamo va merge astfel în cantonamentul din Antalya fără antrenorul secund al lui Rednic.

Clubul din Ştefan cel Mare este obligat, prin contract, să le asigure fotbaliştilor rămaşi acasă un antrenor cu licenţă PRO, iar Mihăescu este singurul din club, cu excepţia lui Rednic, care se încadrează.

Surprinzătoare este decizia lui Rednic de a-l exclude pe Pesic, asta deşi îl lăudase pe fotbalist la ultimele jocuri din 2018. Jucătorul revenise după o perioadă lungă în care a fost accidentat, iar acum va fi obligat să-şi caute o altă echipă.

Afla mai multe despre: dinamojucatoricantonamentantalya,  

viewscnt
Articole similare