Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reghecampf aşteaptă cu nerăbdare reluarea meciurilor din Liga I: "E normal, ei au prima şansă la titlu"

EXCLUSIV | Reghecampf aşteaptă cu nerăbdare reluarea meciurilor din Liga I: "E normal, ei au prima şansă la titlu"

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf o va susţine de la distanţă pe FCSB în derby-ul cu CFR. Ardelenii au un avans de patru puncte faţă de echipa lui Vintilă.

Reghecampf a câştigat de două ori consecutiv titlul pe banca roş-albaştrilor, în 2013 şi în 2014. Deşi o susţine pe FCSB în acest final de sezon, antrenorul lui Al Wasl crede că şi în actuala stagiune tot echipa din Gruia are prima şansă la campionat. 

"Cred că prima etapă este foarte importantă, meciul de la Cluj dintre CFR şi Steaua este foarte important, o să îmi pun televizorul aici pe terasă, o să mă uit, o să îl sun pe patronul echipei să văd dacă merge la meci sau se uită la meci undeva. O să găsesc o modalitate să urmăresc meciul şi să pot sa îi susţin pe cei de la Steaua. 

Este normal ca CFR să aibă prima şansă la titlu, pentru că au avut un parcurs foarte bun anul acesta, il au pe Dan care este un antrenor foarte ambiţios, ştie ce are de făcut, ştie ce trebuie să facă, a câştigat trofee cu CFR şi cu alte echipe, deci nu este ceva nou pentru el, cunoaşte presiunea.

Într-adevăr, aici este pentru Steaua un minus pentru că Vintilă încă nu a câştigat un trofeu, nu ştie exact cum vor decurge lucrurile astea, dar avându-l pe Meme lângă el, avându-i pe Gigi şi toţi ceilalţi care sunt lângă echipă, care ştiu ce înseamnă să te baţi la un trofeu, cu siguranţă îl vor ajuta foarte mult în ceea ce înseamnă pregătirea acestui play-off în continuare.

Este o situaţie dificilă pentru că CFR-ul în momentul de faţă este o echipă puternică, cu experienţă, dar şi Steaua are jucători tineri, jucători care vor să se transfere şi cu siguranţă ambiţia echipei va fi una foarte mare" , a declarat Laurenţiu Reghecampf la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: reghecampfvintilafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare