Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Reghecampf explică de ce fotbaliştii români nu mai sunt căutaţi în străinătate: ”Se cer preţuri foarte mari”

EXCLUSIV Reghecampf explică de ce fotbaliştii români nu mai sunt căutaţi în străinătate: ”Se cer preţuri foarte mari”

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre faptul că fotbaliştii români nu mai sunt la căutare în Germania, nici măcar în zona Golfului.

Fostul tehnician de la FCSB crede că pe fotbaliştii români tineri, şi foarte talentaţi, preţurile care se cer cluburilor din străinătate sunt extrem de mari. El a justificat şi în acest fel faptul că în primele două ligi din Germania nu mai activează jucători români:

"Este păcat, eu cred în continuare că avem jucători foarte buni numai că preţurile care se cer pe jucătorii români sunt foarte mari în comparaţie cu jucătorii tineri care vin din ligile inferioare din Germania” mărturiseşte Laurenţiu Reghecampf.

Totuşi, fostul antrenor de la FCSB crede că fotbalul românesc produce în continuare fotbalişti buni, de calitate: ”In Germania, la nivelul copiilor şi juniorilor se lucrează foarte bine şi este normal. În momentul când ai în pepiniera ta un jucător care ar putea deveni un jucător de valoare şi ai un jucător pe care trebuie să plateşti 10 milioane şi vine din România, te gândeşti întotdeauna care e cea mai bună soluţie. Eu cred în continuare că fotbalul românesc va scoate fotbalişti de valoare, vor ieşi fotbalişti care vor ajunge să joace din nou în Germania, au fost rezultatele pe care Mirel le-a avut cu echipa naţională de tineret, să dea Dumnezeu să se califice echipa naţională mare pentru că ăsta este un lucru foarte important, va ridica din nou cota jucătorilor români şi cu siguranţă vom vedea jucători şi în campionatele mari” a explicat Reghe, pentru Telekom Sport.

Antrenor cu o cotă bună în zona Golfului, Reghecampf explică şi de ce din ce în ce mai puţini români ajung să joace chiar şi în această zonă: ”Da, pentru că este foarte greu, în general în ţările arabe se merge foarte mult pe ideea de a aduce jucători din Brazilia, jucători din America de Sud, a prins lucrul acesta foarte bine acolo, este foarte greu să îi convingi să aduci jucători din Europa, nu spun neapărat din România, plus că este foarte greu ca antrenor român să aduci un român care să nu ajungă la valoarea unui brazilian pentru că atunci intri in conflict cu conducerea, ies discuţii şi nu este bine” a concluzionat Laurenţiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

  •  6 ianuarie 2019 este data la care Laurenţiu Reghecampf a preluat formaţia Al Wasl
  • 38 de meciuri are Reghe ca antrenor al formaţiei din Emirate
  • 16 victorii şi 7 remize a bifat tehnicianul român la Al Wasl
  • Al Wahda şi Al hilal sunt celelalte echipe din zonă pe care Reghecampf le-a antrenat

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare