Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Regretă Cosmin Contra revenirea la Dinamo? "Eu aşa cred, după declaraţiile pe care le-a făcut"

EXCLUSIV | Regretă Cosmin Contra revenirea la Dinamo? "Eu aşa cred, după declaraţiile pe care le-a făcut"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional român Florin Răducioiu este de părere că actualul antrenor al celor de la Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a început să regrete faptul că s-a alăturat proiectului propus de finanţatorii spanioli.

Fostul jucător de la Dinamo, Florin Răducioiu, simte că fostul selecţioner Cosmin Contra a început să regrete faptul că a acceptat să se întoarcă pe banca tehnică a "câinilor", în urma ultimelor declaraţii pe care le-a oferit în mass-media. 

Cu toate acestea, Răducioiu are mare încredere în "Guriţă" că va reuşi să revină la gânduri mai pozitive şi va readuce Dinamo pe drumul cel bun.

"Mi se pare incredibil, nu credeam că se pot scrie asemenea lucruri după faptul că clubul a fost cumpărat de un proprietar nou, de un fond de investiţii, credeam că lucrurile sunt mult mai clare, mai liniştite din punct de vedere financiar. Este lucrul cel mai important pentru o echipă de fotbal, în general pentru sport. Sentimente de nelinişte, de altfel şi această nelinişte şi probleme se răsfâng şi asupra echipei şi echipa e pe o poziţie destul de preocupantă, nu-mi place, nu pot să accept că după atâtea meciuri, Dinamo să fie din nou într-o zonă periculoasă a clasamentului. Am mare încredere în Contra, am şi spus că îl apreciez, dar nici el nu poate face minuni dacă n-are în spate un club foarte puternic. O conducere, nişte manageri care să-l ajute.

(Crezi că regretă că s-a implicat?) Mă face să cred că începe să regrete pentru că declaraţiile făcute mă fac să cred că regretă că s-a implicat într-o asemenea aventură. E clubul lui de suflet, clubul unde a jucat, în momentul de faţă sunt destul de preocupat de declaraţiile lui Mister. E incredibil şi sunt foarte surprins de această situaţie foarte ciudată, ireală, ce am auzit, nu cunosc situaţia financiară a clubului, dar jucători plătiţi cu foarte mulţi bani să ajungi într-o astfel de situaţie. Nu mai ai bani pentru lucruri normale, pe care orice echipă, o echipă normală nu le poate avea", a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

După 9 runde, Dinamo este pe locul 15, cu 5 puncte, şi vine după o serie de patru înfrângeri consecutive. Dinamoviştii mai au de disputat restanţa cu Astra şi meciul din etapa a 10-a, cu Viitorul Constanţa, duminică, în deplasare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare