Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Regula care-l nemulţumeşte pe Dani Coman: ”Trebuie să ţinem cont că a fost un an greu”. A lăudat mutarea făcută de Rapid

EXCLUSIV | Regula care-l nemulţumeşte pe Dani Coman: ”Trebuie să ţinem cont că a fost un an greu”. A lăudat mutarea făcută de Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Dani Coman a oferit un interviu în exclusivitate, pentru Telekom Sport. Preşedintele Astrei a discutat despre problemele organizatorice din Liga 1, relaţia sa cu Edi Iordănescu şi aducerea lui Daniel Niculae la Rapid.

Precum mai multe voci importante din fotbalul românesc, Dani Coman a criticat public regula U21, impusă de Federaţie de în ultimele sezoane. Chiar dacă cerinţele acesteia s-au schimbat de-a lungul timpului, conducătorii cluburilor din prima divizie sunt nemulţumiiţi de prezenţa acestei codniţii şi o vor scoasă din regulament.

Dani Coman este numulţumit de regula U21 a Ligii 1

Dani Coman aşteaptă eliminarea acestei reguli, dar şi introducerea cât mai rapidă a VAR, sistem pe care îl consideră crucial pentru dezvoltarea fotbalului românesc.

”Fără antrenorul principal pe bancă, normal că este greu, dar eu sunt mulţumit de modul cum s-a pregătit acest joc. Chiar dacă se joacă în duminica paştelui, este un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Dacă un antrenor înjură arbitrul, e normal că trebuie dat afară.

Dar aşa cum a fost eliminat Eugen Neagoe, cred că e mult prea puţin. Trebuie să ne adaptăm, să facem sacrificii pentru a se implementa cât mai repede VAR-ul. Este de ajuns un singur jucător U21 pe tot parcursul jocului.

Anul trecut, trebuie să ţinem cont că a fost un an greu, un an cu pandemie, un an în care juniorii nu au jucat deloc şi a fost practic imposibil pentru a pregăti nişte juniori de Liga 1. Efectiv nu putem alinia o formulă competitivă cu doi juniori în teren”, a spus Dani Coman, pentru Telekom Sport.

Ce spune despre Edi iordănescu şi Daniel Niculae

În ciuda contrelor avute cu acesta, Coman tot îl consideră un antrenor valoros pe Edi Iordănescu, printre cei mai buni din ţara noastră.

"Nu sunt un om ranchiunos. E un antrenor foarte bun Edi Iordănescu. Indiferent de discuţiile pe care le-am avut cu el, rămân la părerea că este unul din cei mai buni antrenori pe care îi are România”, a mai spus preşedintele Astrei.

În final, fostul portar al Rapidului a lăudat mutarea făcute de giuleşteni, prin aducerea lui Daniel niculae. Coman îl vede pe fostul său coechipier drept omul perfect să o conducă pe Rapid în Liga 1.

Cel mai bun lucru care s-a întâmplat la Rapid în ultima perioadă este venirea lui Daniel Niculae. Sunt ferm convins că va duce Rapidul acolo unde îi e locul şi acolo unde ne dorim cu toţii, în prima ligă şi între primele echipe ale campionatului. El e un băiat deştept şi ştie că la Rapid, dacă câştigi 20 de meciuri şi ai pierdut unul, nu ai făcut nimic bine”, a concluzionat Dani Coman.

VIDEO | Rezumat CFR Cluj - U Craiova 1-2

Afla mai multe despre: dani comanedi iordănescucfr clujdaniel niculaerapidastra giurgiueugen neagoe 

viewscnt
Articole similare