Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Relaţii tensionate la CFR Cluj. Nelu Varga, serie de reproşuri pentru Dan Petrescu. Ce nemulţumiri are patronul campioanei României

EXCLUSIV | Relaţii tensionate la CFR Cluj. Nelu Varga, serie de reproşuri pentru Dan Petrescu. Ce nemulţumiri are patronul campioanei României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut primul meci din actualul sezon al Ligii I, scor 1-2, pe propriul teren, cu Gaz Metan, iar imediat după partida cu medieşenii, oficialii campioanei României au izbucnit la declaraţii.

Nemulţumiţi de arbitrajul de care au parte în Liga I, oficialii CFR-ului, în frunte cu patronul Nelu Varga, au recunoscut că intenţionează să nu se prezinte la următoarea partidă din campionat, cea de la FC Argeş.

"Decizia patronului e de a nu ne prezenta la următoarea partidă. Nu avem nicio şansă. E în semn de protest. Mi s-a transmis că de la Roma venim la Cluj şi nu mergem la Piteşti" , a declarat Marius Bilaşco, imediat după meciul pierdut de CFR Cluj în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş.

De altfel, în exclusivitate pentru Telekom Sport, Nelu Varga a avut o reacţie vehementă şi la adresa ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. Apoi, patronul de la CFR Cluj a continuat seria declaraţiilor surprinzătoare şi i-a reproşat mai multe lucruri lui Dan Petrescu, totul după ce antrenorul român a declarat că nu mai suportă şi că vrea să renunţe la banca tehnică a campioanei României.

Nemulţumit de faptul că Dan Petrescu a insistat pentru aducerea lui Alexandru Chipciu, care are un salariu uriaş pentru Liga I, 55.000 de euro lunar, Nelu Varga nu îşi explică de ce mijlocaşul de 31 de ani nu este folosit de antrenorul român.

  • Doar 450 de minute a prins Alexandru Chipciu în cele opt meciuri jucate în actualul sezon pentru CFR Cluj, în toate competiţiile

De altfel, patronul CFR-ului nu înţelege motivele pentru care jucători aduşi în acest an, cu salarii lunare de 20.000 de euro, nu prind minute la campioana României, iar Nelu Varga a dat şi un exemplu. Trecut pe la Mallorca sau Granada, Michael Pereira este fotbalistul care ar trebui să joace mai des la CFR, în opinia patronului echipei.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare