Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Replică acidă după ce Gigi Becali l-a adus pe Teja: ”Antrenorul a rămas acelaşi la FCSB”

EXCLUSIV | Replică acidă după ce Gigi Becali l-a adus pe Teja: ”Antrenorul a rămas acelaşi la FCSB”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Chivorchian ironizează schimbarea de antrenor la FCSB şi spune că, de fapt, nu s-a făcut nicio modificare, aluzie la faptul că Gigi Becali este cel care alcătuieşte echipa.

FCSB şi-a schimbat antrenorul şi în locul lui Nicolae Dică a venit Mihai Teja. Gheorghe Chivorchian ironizează situaţia şi spune că ”antrenorul a rămas acelaşi”. În plus, Chivorchian este de părere că Nicolae Dică n-a fost lăsat la FCSB să-şi pună în practică ideile:

”(n.r. Cum se va resimţi schimbarea aceasta de antrenor la FCSB?) Din punctul meu de vedere, antrenorul a rămas acelaşi. A venit Teja, este un băiat pregătit, este un băiat citit. Un băiat care, dacă va fi lăsat să-şi pună în valoare cunoştinţele, poate să schimbe în mult mai bine jocul  echipei. Rămân la părerea că şi Dică, dacă ar fi fost lăsat, probabil că - poate greşesc, dar îmi exprim părerea - echipa s-ar fi schimbat mult mai bine în joc.

În vară, apare examenul de licenţă, examenul de doctorat, atunci când vei vedea dacă te-ai calificat în competiţiile europene, în grupe Europa League, în toamnă, sau în Champions League. Până atunci, toată lumea transferă, toată lumea testează.

(n.r. Să înţeleg că i-aţi fi acordat mai mult credit lui Dică?) Nu că i-aş fi acordat mai mult credit lui Dică, e normal atunci când numeşti un antrenor, să îl laşi să se exprime. Eu cred că în lume nu există antrenor care să nu se consulte cu patronul, cu managerul”,
a declarat Gheorghe Chivorchian pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gheorghe chivorchianfcsbmihai tejaliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare