Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Replica foarte dură a lui Dan Alexa după ce Marius Şumudică l-a ironizat că a retrogradat prea multe echipe

EXCLUSIV | Replica foarte dură a lui Dan Alexa după ce Marius Şumudică l-a ironizat că a retrogradat prea multe echipe

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei a fost deranjat de afirmaţiile fostului tehnician al giurgiuvenilor care îi lipise eticheta de antrenor de echipe retrogradate.

Alexa nu l-a menajat pe Şumudică şi a explicat care sunt lucrurile care îl împiedică să ajungă în fotbalul mare. 
 
"Ştiu declaraţia lui Şumudică. Îl apreciez foarte mult pe Şumudică ca antrenor. Lui Şumudică i-a dat Dumnezeu har, are nas la jucători, nimereşte primul 11, nimereşte schimbările.  Ştie să întreţină o atmosferă, dar nu va ajunge niciodată de anvergură pentru că trebuie să ai şi caracter, să ai şi educaţie, ori Şumudică nu le are pe astea. Faptul că el se ia de Rednic, de Alexa, de Teja, de Dică, mereu... Şi nu doar la TV, dar şi pe la spate.  Ţinând câte un loc să fie el bine... Nu arată decât că nu are educaţie" a spus Alexa în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
Alexa nu şi-a asumat toate retrogradările despre care vorbea Şumudică.
 
"Hai să luăm retrogradările. Târgu Mureş. Când am plecat în iarnă eram peste linie. S-au luat după 9 puncte penalizare, a retrogradat Tg. Mureş. Nu mi-o asum deloc. În condiţiile în care erau 8-9 luni de neplată, deci când am plecat eu echipa era peste linia retrogradării. Poli Timişoara a fost prima mea echipă am venit pe finalul campionatului, acolo mi-aş asuma-o. Singura retrogradare pe care mi-o asum ar fi Călăraşi. Pentru că am făcut pregătirea, am adus jucători, nu mai contează că bugetul 1 milion mai puţin decât următoarea clasată, un milion contează enorm de mult. Nu e de la 8 la 9 milioane buget. E de la 2 la 3" a completat antrenorul Astrei.
 
Iar atacul a continuat, doar că fostul mijlocaş nu uită să scoată în evidenţă şi performanţele lui Şumudică. 
 
"Mă compătimea, săracul Alexa. Să nu mă mai compătimească Şumudică. Eu sunt Dan Alexa şi o spun în faţă pentru mine a ajuns la un nivel foarte mare. El e la un nivel foarte mare, e la etajul 5. Noi restul la etajul 1-2, ne chinuim. Ne chinuim cum poate şi el s-a chinuit. Nu mi se pare normal să dea lecţii când nu ştie. Şumudică ştie cât de grea e meseria asta. Luam pastile cu el înainte de un meci, xanax. E lipsă mare de caracter şi de educaţie să mă iau de colegul meu. Şi de asta Şumudică nu va fi niciodată mare. Îl respect. Pentru mine e unul din cei mai buni antrneori pentru că ce are el au puţini. Are har. Nu e noroc. Dar una e să fii talentat şi alta să ai caracter. Pentru mine că s-a luat într-un moment greu arată că nu are pic de caracter, deloc. A pus o presiune pe mine? Vrea să se întoarcă la Astra? E prea sus Şumudică, în Turcia. Bravo lui, merită. Jos pălăria ca antrenor, dar ca om..." a adăugat tehnicianul de 39 de ani. 
 
Alexa şi-a adus aminte de un episod similar în care el a procedat la fel ca Şumudică. 
 
"Eu am făcut greşeala asta cu Dică. Era un meci de Europa League. Jucase Tănase vârf fals şi Budescu în spatele lui, cam aşa... Şi am zis că e o prostie să joci cu vârf fals. O mare tâmpenie. Mi-am cerut scuze prin intermediari, o cer şi public. Nu e etic, nu e normal şi nu ştii ce e în echipa aia. Am făcut o greşeală şi am promis că nu mai fac" a încheiat Alexa. 
 
 
 

Afla mai multe despre: astradan alexaşumudicăretrogradărireplică 

viewscnt
Articole similare