Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Replica lui Ioan Andone după ce Ionuţ Negoiţă l-a atacat: "Cum să mă aştept dacă tu vrei să îi faci un bine?" Care au fost cifrele afacerii cu spaniolii

EXCLUSIV | Replica lui Ioan Andone după ce Ionuţ Negoiţă l-a atacat: "Cum să mă aştept dacă tu vrei să îi faci un bine?" Care au fost cifrele afacerii cu spaniolii

Superliga

Comentarii

Managerul general al celor de la FC Voluntari, Ioan Andone, nu înţelege care au fost motivele pentru care acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, nu a dorit să cedeze acţiunile.

Miercuri, Telekom Sport a publicat toate documentele prin care spaniolii care vor să cumpere clubul Dinamo au ţinut să demonstreze că i-au îndeplinit toate cerinţele lui Ionuţ Negoiţă.

Totuşi, Ioan Andone, cel care ar fi urmat să devină preşedinte sub domnia spaniolilor, nu se aştepta la un atac asupra sa din partea lui Ionuţ Negoiţă: "Nu, păi cum să mă aştept dacă tu vrei să îi faci un bine? El vrea să scape de Dinamo, nu e clară treaba de trei ani? Am o familie de întreţinut şi meciul garanţiilor l-am pierdut în familie, cu nevastă mea, cu fiul meu, cu noră-mea, care nu au fost de acord.

Mă aşteptam să vrea să vândă. Acum, că el are îndoieli mari... Ultima ofertă a fost cu 500.000 de euro într-un cont. Dacă în 30 de zile nu se transferau 10 milioane de euro, se pierdeau cei 500.000. Din câte am înţeles, erau în plan. Ăştia erau banii numai până în vara care vine, pentru datorii plus bugetul pentru anul care vine. Plus bani de la televiziune, sponsori...", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Ce i-a transmis Ionuţ Negoiţă lui Ioan Andone

Acţionarul majoritar al lui Dinamo l-a atacat pe Ioan Andone, căruia i-a transmis că ar trebui să garanteze personal cu proprietăţi sau sume aflate în conturile personale

„Dacă vrea Ioan Andone să îşi asume şi să garanteze personal că oamenii sunt de încredere şi nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbeşte pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri şi are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi».

De-a lungul timpului am vorbit cu diverşi oameni de afaceri interesaţi să preia Dinamo. Vedeam nişte chipuri pe FaceTime, ştiam cu cine vorbesc. Acum nu am văzut nicio figură, niciun extras de cont", a spus Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor. 

Joi, clubul din "Ştefan cel Mare" a oferit un comunicat de presă prin care şi-a expus punctul de vedere, după ce spaniolii au venit cu dovezi în vederea tranzacţiei.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare