Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Replica tranşantă pe care Gică Hagi i-a dat-o lui Helmuth Duckadam: ”Nici aşa nu e bine?”

EXCLUSIV | Replica tranşantă pe care Gică Hagi i-a dat-o lui Helmuth Duckadam: ”Nici aşa nu e bine?”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi i-a răspuns lui Helmuth Duckadam, cel care a spus că jucătorii veniţi de la Viitorul la FCSB nu mai dau acelaşi randament şi nu joacă pentru echipă.

Viitorul este una dintre echipele care au dat cei mai mulţi jucători la FCSB. Aproape în fiecare perioadă de transferuri, patronul FCSB a încercat să transfere de la clubul deţinut de Gică Hagi. Însă Helmuth Duckadam s-a plâns că tinerii aduşi de la Viitorul nu dau acelaşi randament la FCSB, deşi sunt jucători foarte valoroşi.

Gică Hagi spune că Duckadam ar trebui să caute cauza în propria curte. Patronul şi antrenorul Viitorului susţine că jucătorii sunt afectaţi de faptul că sunt criticaţi în public, lucru care le scade încrederea în propriile forţe:

”Îl respect pe Helmuth, dar vreau să îi zic un singur lucru: Steaua a jucat în primăvara europeană cu acei tineri şi în campionat este la două puncte de primul loc. Nici aşa nu e bine? Ce vreţi mai mult? Săriţi pe copii şi îi criticaţi. Când un tânăr e criticat foarte rău şi nu e ajutat, şi nu e sprijinit, se închide în carapacea lui, ca o broască ţestaosă şi e greu să-ţi dea performanţe. Şi eu i-am criticat, ei ştiu lucrul ăsta, dar au fost discuţii personale între noi, iar după aceea le-am dat curaj, le-am dat încredere, i-am făcut să se simtă puternici, ca să poată să dea randament”, a declarat Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulfcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare