Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Revenire de senzaţie în Liga 1! Echipa care şi-a ales deja antrenorul pentru viitoarea stagiune

EXCLUSIV Revenire de senzaţie în Liga 1! Echipa care şi-a ales deja antrenorul pentru viitoarea stagiune

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu poate pleca de la Gaz Metan Mediaş la finalul sezonului. El ar urma să fie înlocuit de Cristi Pustai.

Unul dintre cei mai talentaţi antrenori români ai momentului, Edward Iordănescu nu duce lipsă de oferte. Fiul marelui Anghel Iordănescu are şanse mici să mai rămână la Mediaş din stagiunea viitoare, iar acest lucru l-ar fi transmis deja conducerii clubului. Edward Iordănescu este dorit atât de echipe din Liga 1, cât şi din străinătate, iar şansele ca el să plece de la Mediaş cresc.

Numit în iarna lui 2019 la Mediaş, Edward Iordănescu a câştigat 18 din cele 42 de meciuri disputate pe banca tehnică a ardelenilor. În alte 12 a terminat la egalitate. În 42 de partide, Gaz Metan a încasat 43 de goluri, dar a marcat 54. O medie excelentă, pentru o formaţie fără pretenţii de cupe europene.

Din informaţiile Telekom Sport, dacă Edward Iordănescu va alege în cele din urmă să plece de la Mediaş, formaţia ardeleană îl va numi în locul său pe experimentatul Cristi Pustai, un nume greu pentru istoria recentă a medieşenilor.

Pustai este omul care a transformat-o compet pe Gaz Metan şi a dus formaţia medieşeană din Liga 2, la un singur gol de grupele UEFA Europa League. Ultima dată, Pustai a fost numit director tehnic la Mediaş, dar el păstrează o relaţie bună, atât cu conducerea clubului, cât şi cu fanii formaţiei Gaz Metan. În prezent, Cristi Pustai este antrenor la formaţia Dunărea Călăraşi, din liga a doua.

Afla mai multe despre: cristi pustaiedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare