Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revenire de senzaţie la echipa naţională. Fanii, în culmea fericirii după anunţul lui Contra: "Poate să aducă acea sclipire"

EXCLUSIV | Revenire de senzaţie la echipa naţională. Fanii, în culmea fericirii după anunţul lui Contra: "Poate să aducă acea sclipire"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, a anunţat că mijlocaşul Astrei Giurgiu, Constantin Budescu, va reveni sub tricolor, atunci când va reveni la cea mai bună formă fizică.

"Budi dintotdeauna a avut şi are o calitate specială şi este un jucător care, în orice moment al unui joc, poate să aducă acea sclipire de care are nevoie o echipă. Da, cum ai zis şi tu, Budi încă are nevoie să aibă meciuri în picioare, încă are nevoie să aibă alt ritm de joc şi, probabil dacă fizic îl voi vedea mai bine are din nou şanse să revină în echipa naţionaă.

Eu cred că el este un jucător care este foarte corect cu el şi, dacă el a declarat lucrul ăsta şi eu am văzut lucrul ăsta. Este un jucător care, prin două sclipiri pe care le-a avut, a marcat două goluri, dar fizic eu mă aştept la mai mult de la el pentru următoarele două jocuri. Vom vedea. Nu zic că nu poate să facă faţă dacă mai sunt etapa de duminică şi vom vedea ce se va întâmpla.

(n.r. - dacă aşteaptă să îl vadă la forma fizică arătată la FCSB) Nu, îl aştept să îl văd eu bine. Este o chestie de percepţia unui antrenor şi ceea ce îşi doreşte de la un jucător. Este clar că dacă el va fi bine din punct de vedere fizic şi va avea acelaşi randament, pe mine golurile poate mă interesează mai puţin cât ceea ce se întâmplă propriu-zis în timpul unui joc. Ceea ce face, ritmul pe care îl are, faza defensivă.

Pentru că la echipa naţională, vrei sau nu vrei, trebuie să faci ambele faze şi trebuie să ai un ritm de joc foarte ridicat pentru că ăsta e ritmul pe care ţi-l cere această comeptiţie, cu nivelul echipei naţionale", a declarat Cosmin Contra.

Constantin Budescu, revenire de senzaţie

Ajuns la 30 de ani, Constantin Budescu a revenit în vară în campionatul intern. Două goluri înscris mijlocaşul ofensiv în tricoul Astrei Giurgiu, ambele în succesul obţinut contra lui Dinamo, scor 3-2.

15 selecţii şi cinci goluri are Budescu la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2013, într-un meci de pregătire pierdut în Polonia, cu scorul de 4-1.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare