Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revenire emoţionantă pentru Ricardo Cadu la Cluj. Ce a declarat fostul căpitan al CFR-ului

EXCLUSIV | Revenire emoţionantă pentru Ricardo Cadu la Cluj. Ce a declarat fostul căpitan al CFR-ului

Superliga

Comentarii

Ricardo Cadu a venit la Cluj special pentru o susţine pe CFR la derby-ul cu FCSB. Ajuns la 36 de ani, fostul căpitan al CFR-ului este convins că jucătorii lui Dan Petrescu se vor impune.

Cadu a jucat timp de opt ani la CFR Cluj şi este unul dintre cei mai importanţi străini care au evoluat vreodată în Liga 1. A câştigat opt trofee cu CFR Cluj, dintre care trei titluri de campion. Ca jucător, n-a reuşit însă să învingă niciodată FCSB-ului. Speră că totuşi se va bucura de victorie ca spectator. Cadu a venit să-şi susţină fosta echipă în derby-ul cu FCSB, programat în această seară, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

”E foarte bine, aici tot timpul m-am simţit foarte bine şi îmi place foarte mult că am venit şi ma bucur foarte mult şi sper ca CFR să bată. Mi-a fost tare dor de CFR, de oamenii din oraş, de toţi, când am timp o să mai vin pe aici. Orice jucător vrea să joace împotriva Stelei, pentru că astea sunt meciurile adevărate şi CFR are o echipă foarte bună. Părerea mea e că are echipă mai bună ca Steaua. Va fi greu, pentru că Steaua are echipă buna, dar eu zic că o să câştige CFR. Urmăresc tot timpul CFR, mă uit la meciuri şi au echipă foarte bună. (Reporter: Ţi-ar fi plăcut să joci sub comanda lui Dan Petrescu?) Normal. Dan Petrescu e antrenor foarte bun, a câştigat şi campionatul la Urziceni şi o să îl câştige şi la CFR”, a declarat Ricardo Cadu pentru Telekom Sport.

Fostul căpitan al CFR-ului spune că îi este dor de perioada în care se bucura pentru trofeele câştigate alături de CFR Cluj: ”Va fi prima dată de când am plecat când o să intru în stadion. Am lăsat fotbalul şi mi-e dor de fotbal. La CFR am fost 8 ani, cei mai buni din viaţa mea”.

Afla mai multe despre: ricardo caducfr clujfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare