Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Revenire spectaculoasă la FCSB! Gigi Becali e în culmea fericirii! Cea mai bună veste pentru roş-albaştri

EXCLUSIV | Revenire spectaculoasă la FCSB! Gigi Becali e în culmea fericirii! Cea mai bună veste pentru roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB e înt-o perioadă neagră, iar Gigi Becali încearcă cu disperare să aduc un antrenor şi să completeze lotul cu transferuri pe ultima sută de metri. Finanţatorul a primit o veste bună chiar când se aştepta mai puţin.

Dennis Man s-a accidentat în meciul cu Botoşani, pierdut de FCSB cu 0-2, iar ”perla” lui Becali fusese anunţat că ar putea sta departe de gazon între două şi trei luni. Numai că fotbalistul se recuperează mult mai bine decât s-ar fi aşteptat şi va reveni pe gazon.

Telekom Sport a aflat că situaţia lui Man este una foarte bună, iar atacantul roş-albaştrilor ar urma să reapară pe gazon după meciurile echipei naţionale din 5 şi 8 septembrie, cu Spania şi Malta. Astfel, chiar dacă va rata convocarea la echipa naţională, Man se va întoarce într-o perioadă extrem de importantă pentru FCSB.

Roş-albaştrii vor juca în luna septembrie derby-urile cu Viitorul, Craiova şi Dinamo.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe