Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revenire surprinzătoare la CSM Bucureşti. Situaţie inedită în staff-ul vicecampioanei României: "Lucrurile sunt clare între noi"

EXCLUSIV | Revenire surprinzătoare la CSM Bucureşti. Situaţie inedită în staff-ul vicecampioanei României: "Lucrurile sunt clare între noi"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a trecut cu bine peste meciul din Cupa României, s-a impus cu 34-14 în meciul cu CS Mioveni, iar acum handbalistele vicecampioanei României au primit o veste excelentă înaintea meciului cu Ferencvaros.

Per Johansson a revenit în club ca secund al lui Adi Vasile, care, la rândul său, îi este secund la naţionala Muntenegrului. Vestea întoarcerii antrenorului suedez a venit chiar înaintea meciului cu Ferencvaros, care va fi vineri, de la ora 18:30, în direct la Telekom Sport 1.

"În această formulă, echipa cred că va arăta ca o echipă mai bine sudată. Ştie toată lumea că facem o echipă bună, pe lângă prietenia care ne leagă. Şi cu siguranţă o să fie un plus pentru echipă, un ajutor foarte mare şi pentru mine, dar şi pentru echipă.

Acum sunt inversate rolurile. În Muntenegru şi înainte la CSM au fost inversate. Sper să fie şi pentru altă lume poate o deschidere a orizontului, că se poate face şi altfel decât aşa cum poate suntem obişnuiţi, să punem şablon pe fiecare lucru.

E foarte clar. Eu sunt antrenor principal, Per este antrenor secund. Lucrurile sunt foarte bine trasate între noi dinainte. Aşa că lucrurile din punctul ăsta de vedere sunt clare. Cred că cel mai important lucru, pe lângă cine este A, cine este B, este să se înţeleagă că echipa care este în staff face ca echipa din teren să facă treabă mai bună" , a declarat Adrian Vasile.

Afla mai multe despre: johanssoncsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare