Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revenirea lui Budescu la FCSB depinde doar de Becali. Dani Coman a recunoscut: "Poate pleca fără acceptul nostru"

EXCLUSIV | Revenirea lui Budescu la FCSB depinde doar de Becali. Dani Coman a recunoscut: "Poate pleca fără acceptul nostru"

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a vorbit pentru Telekom Sport şi a recunoscut că este interesat de o eventuală revenire la FCSB.

În urma declaraţiilor făcute de mijlocaşul Astrei, Dani Coman, preşedintele giurgiuvenilor, a ţinut să lămurească situaţia lui Constantin Budescu.

"Dacă va rămâne sau nu, nu ştiu. Budescu are o clauză de reziliere, iar orice club care îi va plăti clauza, îl poate transfera fără acceptul nostru. Eu am stat de vorbă cu Budescu. Normal că îşi doreşte să ajungă din nou în străinătate, să ajungă la un club mare care să îi ofere posibilitatea ca şi din punct de vedere financiar să câştige peste ceea ce îi oferă Astra.

În străinătate îşi doreşte el să ajungă, dar nu aş băga mâna în foc că dacă va avea o ofertă bună din România, din punct de vedere financiar şi profesional, ar refuza. Probabil ar pleca şi în România. Un mare avantaj îl are FCSB, pentru că el s-a simţit foarte bine acolo, e apreciat de domnul Becali, e apreciat de Meme Stoica, e apreciat de întreaga echipă. (n.r. Ce clauză are?) Aproape de un milion de euro" , a spus preşedintele Astrei, Dani Coman, la Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Constantin Budescu a recunoscut că a discutat cu Becali: "Am vorbit cu Gigi, de ce să nu mă întorc la FCSB?"

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare