Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revine Helmuth Duckadam în fotbal? Răspunsul eroului de la Sevilla nu lasă loc de interpretări. Cuvinte de laudă pentru UTA

EXCLUSIV | Revine Helmuth Duckadam în fotbal? Răspunsul eroului de la Sevilla nu lasă loc de interpretări. Cuvinte de laudă pentru UTA

Superliga

Comentarii

Helmuth Duckadam a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre planurile pe care le are pentru viitorul său.

Helmuth Duckadam (61 de ani) a declarat că se bucură mult pentru promovarea formaţiei UTA Arad, chiar dacă aceasta a venit un pic mai greu faţă de cum se aştepta eroul de la Sevilla.

Referitor la o colaboare cu ”Bătrâna Doamnă”, legendarul portar a oferit un răspuns tranşant. Acesta îşi doreşte să se ocupe de promovarea imaginii proprii.

”Sunt bucuros că au promovat. S-a întâmplat un pic mai greu, dar, bine că s-a întâmplat. În privinţa unei posibile reveniri în fotbal, rămân de neclintit. Nu mă mai implic la nicio echipă. Nici la UTA. Le urez de pe acum mult succes în viitor. Eu prefer să mă ocup de promovarea imaginii mele personale. Am început să fac deja acest lucru şi voi continua.”, a precizat Helmuth Duckadam, în exclusivitate, la Telekom Sport.

Ultima dată Duckadam a ocupat funcţia de director de imagine la FCSB. 

Material scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbuta 

viewscnt
Articole similare