Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revoluţie în Liga I. Se naşte o nouă forţă în fotbalul românesc. Investiţie de zeci de milioane de euro: "Sunt bani de la Guvern"

EXCLUSIV | Revoluţie în Liga I. Se naşte o nouă forţă în fotbalul românesc. Investiţie de zeci de milioane de euro: "Sunt bani de la Guvern"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a trecut cu bine peste pauza impusă de pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial, iar clubul din Liga I se mândreşte că n-a fost afectat de criza financiară.

"Salariul pentru luna februarie a fost achitat în avans pe 16 martie, de obicei plăţile se fac pe 25 ale lunii, pentru aprilie la fel, s-a plătit în 22, deci în privinţa asta jucătorii au avut linişte financiară.

Aici avem o problemă toate cluburile din Liga 1, în ceea ce priveşte încasările de la sponsori. Fiind blocată economia, atât în România, cât şi în Europa, e o perioadă în care nu vom încasa. Ceea ce am atras la Sfântu Gheorghe pentru infrastructură sunt bani pe proiecte de la guvernul maghiar.

Nu avem o casă de pariuri pe tricouri, ceea ce zic eu că e un lucru important. O să vedeţi că la Sfântu Gheorghe, având în spate o infrastructură deosebită, sperăm să finalizăm şi stadionul până în primăvara anului viitor, o academie la care avem destui copii. Asta îmi doresc pe viitor, ca la Sfântu Gheorghe să ne asigurăm venituri şi din vânzări" , a declarat managerul lui Sepsi, Cornel Şfaiţer, la Telekom Sport.

Stadion nou în Liga I, cu bani de la Guvernul Ungariei

Deşi conducerea lui Sepsi şi-ar fi dorit să inaugureze noul stadion în acest an, lucrările de finalizare au fost amânate pentru 2021. Oficialii lui Sepsi au arătat câteva imagini spectaculoase cu noua arenă din Sfântu Gheorghe. Cu bani de la Guvernul Ungariei, echipa din Sfânu Gheorghe îşi construieşte o nou arenă. Aceasta va avea 8.000 de locuri şi ar urma să fie inaugurată în noiembrie 2021.

  • Costurile totale pentru noul stadion sunt de aproximativ 15 milioane de euro

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare