Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rezervă la Ajax, Răzvan Marin dă totul pentru naţională: "Asta este cel mai important" Ce spune fotbalistul despre situaţia de la echipa de club

EXCLUSIV | Rezervă la Ajax, Răzvan Marin dă totul pentru naţională: "Asta este cel mai important" Ce spune fotbalistul despre situaţia de la echipa de club
Comentarii

Răzvan Marin a jucat ultima oară pentru Ajax în urmă cu trei săptămâni şi încearcă să îşi recâştige postul de titular la campioana Olandei. La naţională are şanse mai mari să înceapă din primul minut meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia.

Mijlocaşul a ratat doar un singur meci din campania de calificare pentru Euro 2020. Nu a jucat în duelul cu Norvegia de la Oslo. 
 
"Am venit cu gândul să câştigăm ambele meciuri pentru că eu cred că opţiunea asta ne mai rămâne, îmi doresc să scoatem rezultate pozitive şi să mergem mai departe. Feroe este o echipă masivă, cred că şi la Cluj când am jucat cu ei am avut primele 30 de minute destul de grele până am marcat  primul gol, iar după ne-am făcut jocul uşor. Într-adevăr este şi sinteticul, nu prea ne ajută deloc, vom vedea" spune tricolorul despre prima partida a dublei din această lună. 
 
Meciul cu Norvegia este al treilea în ultimele 13 luni în care naţionala nu va avea aportul fanilor tradiţionali în tribune.  
 
"O să avem copiii care vor fi în tribune, sperăm să ne susţină şi ei cum pot, nu este uşor să joci fără suporteri, din păcate are toată lumea de suferit din cauza câtărva suporteri şi asta e, nu avem ce să facem. Noi ca jucători trebuie să ne adaptăm şi să mergem înainte. Dacă vom câştiga astea două meciuri, cu siguranţă pentru meciul cu Suedia vom avea un moral foarte bun. Apoi, dacă reuşim să câştigăm şi acel meci eu cred că suntem ca şi calificaţi pentru Euro. Pe vorbe e uşor dar în teren va fi mult mai greu. O luăm pas cu pas, mai întâi trebuie să mergem în Feroe să câştigăm, apoi meciul cu Norvegia de acasă şi apoi vom vedea şi Suedia" adaugă jucătorul. 
 
Fotbalistul de 23 de ani îşi aşteaptă rândul pentru a redeveni titular în echipa lăncierilor. 
 
"Echipa câştigă, e greu şi pentru antrenor să schimbe câte ceva. Când a avut posibilitatea să îmi dea şansă, mi-a dat-o, cred că am făcut un joc bun când am jucat ultimul meci, vom vedea. Îmi doresc doar să fiu sănătos şpi sunt sigur că toate lucrurile vor veni. Îmi doresc să joc în Champions League. Deocamdată antrenorul consideră aşa, trebuie să respect decizia, eu mă antrenez foarte bine, mă pregătesc foarte bine şi îmi aştept din nou şansa. Când se va apela din nou la mine bineînţeles că voi fi pregătit să dau 100%" a explicat fotbalistul naţionalei. 
 
 
 

Afla mai multe despre: răzvan marinajaxnaţională 

viewscnt
Articole similare