Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rică Răducanu, după promovarea Rapidului în Liga 1: "Avem stadion mişto, dar ne mai trebuie şi echipă! Trebuie să aduci jucători!"

EXCLUSIV | Rică Răducanu, după promovarea Rapidului în Liga 1: "Avem stadion mişto, dar ne mai trebuie şi echipă! Trebuie să aduci jucători!"

Rapid

Comentarii

Rapid a promovat în Liga 1 după şase ani de chin, după ce a pornit din Liga 4, iar Rică Răducanu nu putea rata momentul sărbătorii giuleştenilor. Fostul portar de legengă din Giuleşti a venit la meciul cu FCU Craiova (1-3, la Buftea), iar la final a vorbit cu Telekom Sport despre revenirea Rapidului pe prima scenă din fotbalul românesc.

Rapidiştii au aflat înaintea meciului cu FCU Craiova că sunt promovaţi matematic în Liga 1, după ce Mioveniul a făcut doar egal cu ASU Poli (2-2), "fraţii" celor de la Rapid. Rică Răducanu s-a împărţit între meciul argeşenilor şi cel al Rapidului. Într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport, Răducanu a dezvăluit că a stat cu sufletul la gură la meciul Mioveniului şi apoi a fugit spre stadionul din Buftea ca să vadă meciul cu oltenii pe viu.

Odată cu promovarea în Liga 1, Rică Răducă atrage atenţia că Rapidul trebuie să facă transferuri cu care să supravieţiuască în prima ligă, sezonul viitor: "A fost o sărbătoare, că am ştiut dinainte că am intrat şi noi în A, dar ştii cum e, suntem în A, avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă. Uşor, uşor cred că o să rezolvăm, dacă avem susţinere financiară, ca până la urmă fără bani... Trebuie să aduci nişte jucători! Eu am stat acasă şi m-am uitat la Mioveni şi când am văzut am plecat şi am venit încoace", a spus Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

VIDEO | Rapid a promovat matematic în Liga 1. Sărbătoare pentru suflarea alb-vişinie!

La Buftea, acolo unde Rapid joacă meciurile de pe teren propriu până când noul stadion din Giuleşti, s-a strâns crema istoriei recente a giuleştenilor. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Leontin Toader, Rică Răducanu, Daniel Niculae, Dinu Gheorghe, Nicolae Cristescu, dar şi oameni fără legătură cu Rapid, ca Mirel Rădoi sau Adrian Mutu, au venit să vadă meciul Rapidului cu FCU Craiova 1948.

Crezând că sărbătoarea promovării va fi la final, după o eventuală victorie a giuleştenilor, fostele glorii au avut parte de o sărbătoare pe tot parcursul partidei după ce giuleştenii au promovat înainte de partidă. Asta cu ajutorul "fraţilor" de la ASU Poli, care au făcut egal, 2-2 cu CS Mioveni, la Timişoara.

Afla mai multe despre: rica raducanutelekom sportrapidliga 1promovareexclusiv 

viewscnt
Articole similare